Gretta ovih dana predstavlja novi singl „Volim te od sutra”

Prošle godine objavili su četvrti studijski album „Boje i mirisi”, a do sada ste već svi naučili refrene njihovih najpoznatijih pjesama „Malena” (feat. Geby), „Sreća”, „Sjaj”, „Daleko je” i „Nepobjedivi”. Znate o kome se radi? Zagrebačkom rock kvartetu „Gretta” koji ovih dana predstavlja novi singl „Volim te od sutra”.

Volim te od sutra cover2Poletna, zarazna ali i punokrvna rock pjesma je pred Vama.

Vjerujemo da je Gretta svojim uspješnim dosadašnjim radom, a sjetit ćemo se da su pobijedili na „Karlovačko RockOff festivalu”, osvojili i nagradu Porin za najbolju vokalnu suradnju, gostovali kao podrška Massimu i Vatri na koncertima u Domu Sportova, održali prvi silent koncert (umjesto razglasa, glazba se čula isključivo na bezičnim slušalicama)… već dokazali da na njih treba obratiti pažnju. I zato, ne treba vas čuditi da je Gretta odabrana da nastupi na vrhunskom internacionalnom festivalu kao što je IN Music.

Za nezaboravno jedanaesto izdanje INmusic festivala pobrinut će se uz Grettu – Florence + The Machine, PJ Harvey, Shearwater, Gutterdämmerung featuring Henry Rollins, Jake Bugg, Skunk Anansie, The Kooks, Wilco, Django Django, Pennywise, The Coral, Yeasayer, The Heavy, Kawasaki 3p, Pat Thomas and Kwashibu Area Band, Orkesta Mendoza, Monoswezi, My Baby, Gustafi, Žen i mnogi drugi. U vrhunskoj rock svirci uživajte 21. lipnja na zagrebačkom Jarunu uz Grettu!