Gretta – Singl se penje na top ljestvicama, koncerti slijede…

Singl „Malena“ kojim zagrebački alter rock kvartet „Gretta“ slavi deset godina postojanja, ujedno i prvi duet benda s mladom Geby, izvrsnom pjevačicom grupe „Vikend-revolucija“ brzo se penje prema vrhovima domaćih top ljestvica.  Pjesma se u roku tri tjedna popela na četvrto mjesto najemitiranijih pjesama u HR eteru i dala dodatni razlog za slavlje članovima benda.

Frontmen Grette Chubi kaže: „Znali smo da imamo odličnu pjesmu i potencijalni hit, ali ovo je stvarno iznad svih očekivanja. I do sada su se naše pjesme emitirale na mnogim radio stanicama, no često su nam govorili da zvuče previše alternativno. Izgleda da smo s „Malenom“ pogodili pravu kombinaciju melodičnosti i žestine. Drago nam je da su urednici prepoznali pjesmu i pružili joj šansu i iznimno smo sretni s dosadašnjim reakcijama slušatelja“.

Dečki iz Grette sviraju punom parom cijelo ljeto a prvi koncerti koji slijede su: 30.05. ČAKOVEC, Podroom; 31.05. ZABOK,HGF Regenerator; 06.06. ZAGREB, PMF Open Air na kojima će  uživo predstaviti „Malenu“!