Iz Gretscha stiže snare za pobjednika Dvoboja bubnjara!

imageKao što to bubnjarska populacija već zna u sklopu ovogodišnjeg Zagreb Guitar Showa održat će se i prvi Dvoboj bubnjara uz podršku Rainbow Music Group i svjetski poznatog proizvođača bubnjava Gretsch. Kako će to izgledati već smo objavili na našim stranicama i moramo priznati da jedva čekamo početak!

Ali to nije sve! Ekipa iz Gretscha odlučila je još malo začiniti natjecanje i pobjednika nagraditi sa posebnim snare bubnjem! Snare je već spakiran i putuje prema Hrvatskoj!!!

imageZa znalce evo i tehničke specifikacije:

S-0814-BSH
Black Steel
8 x 14, 10 Double Lug
1.2 mm black nickel-plated shell
Adjustable Throw-Off
Die-Cast Hoops

Gretsch Showroom i Rainbow Music Group pripremili su za pobjednika i vrijedan voucher u iznosu od 1.000 kuna koji će pobjednik moći iskoristiti za kupnju bubnjarske opreme.

Na facebook profilu Dvoboja već je objavljen prvi loop koji će biti korišten za natjecanje, a za sve one koji ga još nisu skinuli, evo ga i ovdje:

Db11level1-102bpm by MIXER.HR

imageKako se prijaviti? Za razliku od gitarističkih/basističkih natjecanja nije potrebno snimiti video, nego skupite hrabrost i prošetajte do Gretsch Showrooma na adresi Zagreb, Vlaška 72b, Muzička Trgovina Zagreb i prijavite se za Dvoboj bubnjara.

Uz prijavu ostvarujete i mogućnost kupnje Vic Firth palica po promotivnoj cijeni od svega 35 kn.

Svaka prijava (ime/prezime/mjesto/bend) biti će objavljena na facebook profilu Dvoboja bubnjara. Prijave  traju do 19.10.2011. kada će biti objavljen kompletan popis prijavljenih.

Za one kojima šetnja nije jača strana prijaviti se može i na dvobojbubnjara@mixer.hr .