Joey Jordison bi se sastao sa Slipknotom radi mogućeg okupljanja starih članova

Joey Jordison

Bivši Slipknotov bubnjar kaže kako bio bilo „je***o zakon“ naći se s bendom i porazgovarati o mogućem ponovnom okupljanju.

Nakon već otprije spomenute izjave o bolesti koja ga je onesposobila da svira bubnjeve za bend, tako da su ga čak morali iznositi na pozornicu tokom zadnjih nastupa sa Slipknotom, ipak je izjavio kako je ljut na koji način je otpušten iz benda putem e-maila, no da ne bi isključio povratak u bend kad bi se dogovorio sastanak licem u lice.

U ekskluzivnom intervjuu za Metal Hammer, Jordison je rekao: „Iskreno, ne pokušavam biti dramatičan, ali kad bi se to spomenulo, ono što bih želio je vratiti se nazad. Želio bih ih vidjeti, izgrliti se i osjetiti svu tu energiju kada smo bili j***no mladi i gladni i sve to sr*nje skupa. Oni su moja braća. Grlili bi smo se i razgovarali i radili sr*nja koja smo običavali raditi. Običavali smo biti budni po cijele noći i planirati sve što želimo postići. I to je način na kakav ja to želim da bude. Moralo bi biti licem u lice. Kad bi se to dogodilo, bilo bi je**o genijalno, ali samo će vrijeme reći.“