METALDAYS 2013.- THE GATES OF SLUMBER otkazali, PET THE PREACHER potvrdili nastup

Zbog odlaska jednog člana na rehabilitaciju, nastupna Metaldays 2013. otkazao je američki stoner/doom sastav The Gates Of Slumber. Njegovo će mjesto popuniti danski heavy/stoner/blueseri PET THE PREACHER. THE GATES OF SLUMBER otkazali su i kompletnu europsku turneju

Službena izjava benda:

“The Gates Of Slumber se najiskrenije ispričava i teška srca otkazuje nadolazeću europsku turneju. Razlog je odlazak jednog od članova u program rehabilitacije zbog teškoća s ovisnošću. Situacija je tako teška da se više nije moglo odgađati. Nadamo se da ćemo turneju uspjeti održati u nekim kasnijim datumima. Ispričavamo se našim fanovima po cijeloj Europi, organizatorima, pratećim sastavima i, naravno, našem agentu.”

PET THE PREACHER (https://www.facebook.com/petthepreacher)

“Mix ugly with beautiful and you´ll get a monster… Monsters are interesting and hard-rockin´“ moto je danskih stonera PET THE PREACHER. Momci kombiniraju heavy/ stoner s bluesom i heavy grooveom. Trio će nas posjetiti na METALDAYS festivalu i predstaviti svoj prvijenac “The Banjo”, konceptualni album o čovjeku i njegovom putu iz osobnog pakla.

Bright Land-Black Death http://www.youtube.com/watch?v=5AbZd7RfwDE