Metalfest: Izbor jednog benda iz regije na Facebooku

hrfanpack2012

Metalfest Croatia Open Air Croatia 2012 bit će velika prigoda hrvatskim, a i nekim bendovima iz regije da se dokažu, a želju za nastupom izrazilo je njih preko 200. Pet regionalnih bendova, Rising Dream, Ashes You Leave i Infernal Tenebra iz Hrvatske, te Brezno i Doomed iz Slovenije odabrani su za nastup na festivalu prije dva tjedna, no bit će najavljeni još neki, a njihova će imena biti objavljivana postepeno, i svakome će se u najavama dati zaslužena pozornost.

Također, za nastup na hrvatskom Metalfestu predviđena su dva posebna mjesta, odnosno bendovi imaju dvije dodatne mogućnosti za nastup na festivalu. Prva od njih bit će im omogućena već od četvrtka, 13.10., kada će na Facebook stranici hrvatske edicije festivala (www.facebook.com/metalfest.hr) biti omogućeno glasovanje za sve prijavljene bendove, a ono će trajati do ponoći u nedjelju, 16.10. U tim će danima fanovi prijavljenih bendova moći glasovati za svog favorita i na taj mu način osigurati nastup na festivalu. Bend koji će imati najviše glasova, odnosno ‘lajkova’, nastupit će na Metalfest Open Air Croatia 2012.

Drugi način, odnosno osiguravanje nastupa na festivalu putem glazbenog natjecanja, ‘dogodit” će se iduće godine, no o tome više drugom prigodom.

Ulaznice za festival dostupne su u službenom shopu na web stranici (http://www.hr.metalfest.eu/tickets.html), a cijene su:

Early Bird: 329kn / 48,5 € (cijena vrijedi do 31.10.)

Prodaja i potražnja za Early Bird, te Fan Pack ulaznicama je odlična i očekuje se da će uskoro biti rasprodana edicija od 1000 komada.

Ček dis aut