TC Electronic: Nashville tone prints

Nashville_banner_980x220

TC Electronic, nakon što je predstavio svoju vrhunsku seriju „Tone Print“ efekt pedala, svako malo predstavi neki novi „Tone Print“. Tone print je sistem koji omogućuje korisnicima TC pedala da preko interneta razmjenjuju svoje postavke delaya, chorusa, flangera, reverba itd…

Također, zanimljivo je i da možemo downloadati Tone printove svojih glazbenih uzora. Na svom primjerku TC Flash Back delaya imam postavljen tone print kojega je složio Steve Morse.

tele-hat03Trenutno su na stranici TC electronica dostupni tako zvani Nashville tone printovi. Radi se o nizu tone printova za pedale Corona, Hall of fame, Shaker, Flashback i Vortex koje su razvili najpoznatiji gitaristi, koji se bave uglavnom country stilom i to iz Nashville-a.

Ovdje možete naći „otiske“ 30-tak efekata i „skinuti“ ih sve zajedno. Ove printove razvili su Audley Freed, Brian Nutter, Dann Huff, Jerry McPherson, Keith Gattis, Michael Britt, Pat Buchanan i Reeves Gabriels.

Stoga, vlasnici neke od tone print pedala, a ujedno ljubitelji Nashville-ske škole rock n rolla i country glazbe, brzo na stranice TC-a po svoj „otisak“

Ček dis aut