Pakiramo dvoje na Urban&4 i TKSM!

KUFer

Još je pet dana ostalo da se spakirate za KUFer – kulturno-umjetnički festival koji već treću godinu zaredom organiziraju studenti članovi Udruge studenata, Vijeće za suradnju studenata Pula i njihovi suradnici.

U četiri dana, koliko traje festival, studenti pozivaju sve da se (re)animiraju i da posjete KUFer koji se ove godine održava od 6. do 9. listopada! U glazbenom programu, Kevlar Bikini, Invert, Tost, Officer Down, i Pištolj na gumene metke zabavljat će posjetitelje u petak 7. listopada na parkiralištu Sveučilišta u Puli, a u subotu 8. listopada, na Kaštelu, nastupit će Urban & 4 uz provjereni Tutankhamon Space Machine.

Kako bismo vam olakšali pakiranje dobre volje za festival, u suradnji s ovom veselom ekipom organizatora djelimo vam dvije ulaznice za subotnji nastup Urban&4 i TKSM!

Da vam malo zagrijemo sive stanice za r’n’r jesen, odgovorite nam:

S kojim je sastavom Damir Urban imao svoj prvi javni nastup na riječkoj rock sceni još kao šesnaestogodišnjak???

Za najbrže, koji svoje podatke i točan odgovor (uz ‘subject’ KUFer!)pošalju na naš poznati nagradni mail nagradnjacha@mixer.hr  poklanjamo 2×1 ulaznicu!

Nagrađeni svoje ulaznice mogu podignuti na ulazu u Kaštel na dan koncerta, dakle u subotu, 08.listopada.

Program festivala započinje u četvrtak, a vjerujemo da će se pronaći ponešto za svakoga. Valja još napomenuti da su svi programi besplatni, osim koncerta u subotu na Kaštelu za koji djelimo ulaznice. Poruka organizatora svima jest: DOĐITE NA KUFer I (RE)ANIMIRAJTE SE!

Ulaznica za koncert na Kaštelu iznose:
35 kuna za studente u pretprodaji i 40 kuna na dan koncerta
60 kuna za građane u pretprodaji i 70 kuna na dan koncerta

Ček dis aut