Nagradnjacha: Vodimo vas na TRIPPING TROLLS – MYTHOS

imageSUBOTA 07.01. • VRATA 23:00 POČETAK 23:00

2×1 FREE upad na nagradnjacha@mixer.hr !

TRIPPING TROLLS – MYTHOS
(forest/fullon/psytrance)

live: PLASMA CORP. (Valeno Music, Soundforms)
dj’s: TWISTED TWINS (Soundforms), DANILO.MANILO (CupusKactus), SYKOSONIK (Ministarstvo Psihodelije), JACK THE TRIPPER (Tripping Trolls/Trip to Zion)

Zvijezde su poravnate. Znakova je sve više: svijet prožima ludilo, mrtvi ustaju i glasaju na izborima, a priroda pokazuje simptome teške uznemirenosti i defanzivnosti, da nabrojimo samo neke.. Objašnjenja tražimo, a i nalazimo, posvuda. Teška ekonomska kriza i recesija, nepoštivanje Kyoto protokola, manipulativne igre interesnih skupina.. Ulazimo u 2012. godinu u kojoj je najavljen kraj. U moru scenarija teško je razaznati uzročno-posljedični slijed kataklizme. No objektivnom promatraču koji razmišlja izvan kutije stvari su poprilično jasne: Drevni se bude.. Odakle god da stignu, iz neistraženih morskih dubina, ili pak iz najudaljenijih zakutaka svemira, mi ćemo ih pozdraviti plesom!

Okupljanje kultista predvodit će Sykosonik, glavar crkve Dagon-a, za invokacije Yog-Sothotha bit će zaduženi Plasma Corp. i Twisted Twins, i na kraju, samo buđenje Cthulhu-a, pokušat će Danilo.manilO i Jack the Tripper. A ukoliko se pokaže da je i ova verzija kraja ipak bila pusto blebetanje i paranoidna shizofrenija jednog Ludog Arapina? Pokušat ćemo s Mayama!

Plasma Corp. (Valeno Music, Soundforms) / Twisted Twins (Soundforms)
www.soundcloud.com/plasma-corp
www.myspace.com/plasmacorp
www.soundcloud.com/twisted-twins-1
www.myspace.com/djstwistedtwins
Plasma Corp. je glazbeni projekt Hrvoja Kirnbauera. Njegova DJ karijera počela je krajem 90ih, svirkama na lokalnim trance party-ima i festivalima. 2006. godine započinje se baviti produkcijom i dvije godine kasnije nastaje Plasma Corp, projekt koji kombinira noćne i jutarnje zvukove progressive trance-a. Osim dj-anja i produkcije aktivno se bavi promocijom trance događaja u Hrvatskoj, poglavito kroz organizaciju Soundforms party-a. Ovom prilikom u svojoj live izvedbi predstavit će nam najnovije izdanje „Resistance“, koje izlazi ovih dana i bit će dostupno preko psyshop.com web trgovine (preview: http://www.beatspace.com/6773/Veleno+Music/PLASMA+CORP/Resistance/detail.aspx), a kasnije će mu se za miksetom pridružiti i brat Domagoj, što znači da nam, nakon više od godinu dana, predstoji nova Twisted Twins DJ set priča…Možda napokon saznamo koji je zli brat blizanac!

Danilo.manilO (CupusKactus)
www.soundcloud.com/cupuskactus
www.myspace.com/cupuskactus
Jednom, prije nekih godina, sasvim slučajno, upoznaje Psihodeliju. Od tada su frendovi, a ponekad ispuštaju čudne, mračne, šumske zvuke.

Sykosonik (Ministarstvo Psihodelije)
www.soundcloud.com/sykosonik-freekbaze
www.myspace.com/freekbaze
Dijete techna i rane elektronske glazbe u Hrvata, a i šire. Prošao kroz sve razvojne faze i pustio korijenje u psytrance-u. Godine idu, vidici se proširuju, BPM-i variraju.. bitno da je plesno. A to će vam potvrditi i prisustvom u Močvari. Popijte s njim nešto, popričajte i naplešite se. Ostalo je manje bitno.

Jack the Tripper (Tripping Trolls / Trip to Zion)
www.facebook.com/TrippingTrollJack
www.soundcloud.com/Jack-the-Tripper
Jedinka nepoznate vrste i porijekla, aterirala je na Zemlju kao jaje u proljeće ’86 godine, dok je brod-nosioc pogodio zgradu 4. reaktora prouzročivši katastrofu, ali odvrativši pažnju s agenta-provokatora. Izlegnut u jesen, te započinje svoj razvoj i infiltraciju, kako među ljude, tako i među gmazove. Njegov medij je zvuk, a poruka jasna: svijest postoji da bi se proširivala.

deco by: Tripping Trolls & CupusKactus
visuals by: Trip to Zion VJ’s

www.facebook.com/TrippingTrolls
www.facebook.com/Trip2Zion

Upad: 20 kn