Nina Romić, Auguste i Dog’s Beach zaokružuju lineup 12. Hoomstocka

Brojimo samo mjesec dana do 12. Hoomstocka koji se održava u Humu na Sutli 18. i 19. kolovoza!

Fantastičnom lineupu kojeg do sada čine Kojoti, Elemental, Repetitor, Jonathan, Razdor, Sassja, Brkovi, Cold Snap, Teški Osjećaji, persons from porlock, Lika Kolorado, The Balkan Wanderers i Mayales, organizatori su ovih dana pridružili nova imena – Nina Romić, Auguste i Dog’s Beach.

Nina Romić je predvodnica novog vala folk izvođačica koji je stasao prije desetak godina na našoj sceni. Od najranijih dana isticala se po karakterističnom vokalu i zanimljivim tekstovima, pa su tako njena sva tri albuma bila odlično primljena. Uskoro slijedi i novi četvrti, a dio tih pjesama će se moći čuti i na Hoomstocku.

Auguste je pop duo kojeg čine Gordana Marković i Ivana Lulić. Zajedno sviraju i pjevaju od 2012., dok su tri godine kasnije objavile svoj debi album “Sve što je nekada bilo važno”.

Dog’s Beach je zanimljiv projekt koji je nastao prošle godine kad su se susrela sedmorica momaka koja su zaključila da dijele iste ideje. Dio njih je usmjeren na glazbeni dio, a dio na vizualni uz nezaobilazni street art.

Za potrebe festivala ponovno će se opremiti kamp koji će biti potpuno besplatan za sve koji žele kampirati. Kamp će se otvoriti u petak, a zatvoriti u nedjelju. Uz to, Hoomstock je ponovno u suradnji s Potočki prometom d.o.o. osigurao besplatni autobus koji će voziti na ruti Zagreb-Hum na Sutli-Zagreb tijekom oba festivalska dana. Za kamp i prijevoz je potrebna ranija predbilježba na mail prijava@hoomstock.com.

Podsjetnik – Festivalske ulaznice za Hoomstock su i dalje u prodaji putem sustava Entrio po 70,00 kn, dok će na samom ulazu biti 80,00 kn. Jednodnevne karte će se također moći kupiti na ulazu.