Officer Down predstavio svoj prvi spot

officer down

OFFICER DOWN, riječka vesela sedmorka koju smo prošli tjedan predstavili kroz nekoliko brzopoteznih pitanja, ovu subotu je u riječkom klubu Place predstavila svoj prvi spot za pjesmu “Preferencija”, koji su snimili Damir Jevtić i Gregor Bogdanović.

Video materijal snimljen je ljetos na Skaville Festivalu na kojem je sudjelovao i Mixer.hr u slopu svog humanitarnog i edukativnog projekta Pozitivne vibracije. Dinamičnu mješavinu ska/punk/reggae ritmova ovog video izdanja, zasjenila je ipak live svirka i pozitivna atmosfera u klubu. Posebno za ovu priliku složen bend Officer ShutDown, dvojica članova grupe Officer Down i glavni glumac u spotu, zabavljali su ekiparce širokim repertoarom pjesama i još jednom pokazali onu pozitivnu, nepretencioznu vibru po kojoj je poznata riječka scena.

Njihov album prvijenac “Fušeri uzvraćaju udarac” je 100% domaći ska proizvod vrijedan slušanja, a možete ga skinuti i poslušati preko ovog linka.

Ova vesela ekipa nastupiti će uz Kevlar Bikini, Invert, Tost, i Pištolj na gumene metke ovaj petak 7. listopada na parkiralištu Sveučilišta u Puli, u sklopu glazbenog programa trećeg po redu festivala KUFer. Program će u subotu, 8. listopada na Kaštelu, nastaviti Urban & 4 uz nastup energične ekipe benda Tutankhamon Space Machine, koji privodi kraju snimanje svog drugog studijskog albuma.