18 godina glazbenog djelovanja Dunje Knebl

dunja

ČETVRTAK 16.06. • VRATA 20:00 POČETAK 20:30
DUNJA KNEBL (Zagreb): “NE/OBIČNI ETNO”
Proslava 18 godina glazbenog djelovanja

Dunja Knebl je do sada u Močvari održala nebrojeno koncerata, etno večeri i etno radionica, uspjevši pritom gotovo nemoguće – najtužnijim i nepoznatim pjesmama razveselila je mnoge te iz godine u godinu širila pozitivni etno virus na nove generacije poštovaoca, koji su se nerijetko i sami okušali u pjevanju.

Što je (ne)obično u Dunjinoj glazbi i životnom putu te zašto se Dunjine večeri u Močvari i na drugim mjestima smatraju doživljajima posebnog intimnog ugođaja – saznajte na najbolji način putem njene predstave i koncerta, gdje će vas Dunja, uz drage goste, svojom jakom scenskom „vibrom” i sugestivnim pjevanjem uvući duboko u svoju priču i rado je podijeliti s vama.

20:30 „OJ TI TOŽNI ČLOVEK”
Glazbeno-scenska predstava prema zamisli Dunje Knebl, a u režiji Marija Kovača svoju zagrebačku premijeru već je doživjela u Močvari. Temelji se na hrvatskim tragičnim pučkim, uglavnom zaboravljenim baladama u izvedbi Dunje i članova njenog ansambla. To je “crna predstava s ružičastim krajem” (D. Derk, Večernji list)

22:00 koncert: Dunja i prijatelji
Na ovom koncertu čut ćete neobične etno pjesme u neobičnoj izvedbi uz pratnju neobičnih instrumenata i/ili ne-instrumenata. Sudjeluju „mlade nade“ iz Dunjinih etno-radionica, ali i Dunjini prijatelji, „veterani“ hrvatske world music scene te drugi zanimljivi gosti. Kao i obično, bit će i zalogajčića iz Dunjine etno kuhinje, Dunjinih etno-torbica, a tko još nije čuo/nabavio Dunjin najnoviji album “Jelen pase” (u suradnji s Tomom Sombolcem) moći će ga nabaviti po prigodnoj cijeni.

Dunja Knebl "Ja si jašem na konjaru" @ YouTube
upad: 25 KN

Ček dis aut