2. Under the bridge Sava music festival

2. Under The Bridge – Sava Music Festival će se održati 21. svibnja i na njemu će nastupiti čak sedamnaest izvođaća na dvije pozornice

Nakon jednogodišnje pauze održati će se 2. Under The Bridge – Sava Music Festival u subotu 21. svibnja na nasipu kod okretišta tramvaja Savski most u Zagrebu. Festival će se ove godine održati na 2 floora na kojem će nastupiti Gustafi, Đubrivo, Stillness, Zadruga, Beetantone, The Welcomin’ Committee in Flames, Fraktura mozga, Šta ima?, Dykeman family, Eve & The Evils, Replica, Lager, Prazna lepinja, Ge-Par-De, Golden Spiral, Suicide Bar i Trip to Zion Dj crew. Festival će započeti u 13 sati i trajati sve do 02 sata iza ponoći.

Kao i prve godine, festival se organizira s namjerom kvalitetnog oživljavanja savskog nasipa oko Savskog mosta i mjesta gdje se nalazilo poznato zagrebačko gradsko kupalište na Savi, kao starog i zaboravljenog, a sada novootkrivenog mjesta druženja u gradu Zagrebu, barem jednom godišnje.

Under The Bridge – Sava Music Festivalom nastojat ćemo promicati urbanu kulturu sport i rekreaciju, te obogatiti Savski nasip novim sportskim i kulturnim sadržajima i pomoci Gradu Zagrebu i RH Hrvatskoj da prosšri turističku, kulturnu i sportsku ponudu.

Ovim festivalom želimo aktivnije predstaviti i mlade bendove i DJ-eve i približiti ih široj publici s ciljem poticanja nove urbane glazbene scene.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 55 kn do 17.svibnja, a od 18. svibnja 75 kn, te 95 kn na ulazu. Pretprodajna mjesta: Dirty Old Shop- Tratinska 22, Kingston – Radiceva 3, Punkt 13 – Ilica 14, Kovač – Masarykova 14, Dancing Bear – Gundulićeva 7, te u svim dućanima Eventim sistema i na www.eventim.hr. Rezervacije: sasha.cult@yahoo.com

Popis izvođaća:

GUSTAFI (tex-mex/etno/blues-rock)
STILLNESS (hip-hop/jungle/reggae)
ZADRUGA (kaj-god-ruk)
DJUBRIVO (punk/metal)
BEETANTONE (punk/reggae/ska)
THE WELCOMIN’ COMMITTEE IN FLAMES (garage/trash/r’n’r)
FRAKTURA MOZGA (melodic punk/rock)
ŠTA IMA? (fusion/rock)
DYKEMAN FAMILY (garage/psycho/r’n’r)
EVE & THE EVILS (ska)
REPLICA (rock/indie/grunge)
LAGER (indie/rock)
PRAZNA LEPINJA (reggae/rock)
GE-PAR-DE (cover band)
GOLDEN SPIRAL (alternative/funk/rock)
SUICIDE BAR (alternative/rock)
TRIP TO ZION DJ CREW

Ček dis aut