3. METAL FEST

Oglas

metal_fest

I ove godine održava se treći po redu Metal fest u Sračincu, a ove godine će biti organiziran po prvi puta  u suradnji Udruge mladih iz Sračinca i Udruge mladih V.U.K. iz Varaždina. Sam festival je prilika za razmjenu iskustava obiju udruga, a ujedno prilika za međusobno upoznavnaje i druženje članova kroz rad.

Metal festom ove godine vladaju sve domaći metalci, a to su:

Tearless ~ http://www.myspace.com/tearlesscro – Ivanečki goth metal band s odličnim muškim i ženskim vokalom. U novoj postavi, kako neki vele nikad boljoj!

Abduction ~ http://www.myspace.com/abduction5 – Bend koji je nastupio ove godine u organizaciji udruge V.U.K. na festivalu “Overground” naišao je na odlične kritkie publike, a za to je zaslužan provjereni recept, tako da dečki praše isključivo Iron maiden!

Thorns Of Heresy ~ http://www.myspace.com/thornsofheresy – Novi bend na domaćoj sceni, u muško-ženskom sastavu, ovo im je prvi nastup, tako da ih treba podržati u što većem broju!

Frozen Solid ~ http://www.myspace.com/frozensolid6 – Jedan, svim lokalnim metalcima, a i onim dalje poznati metal bend, trenutačno na svojevrsnoj turneji od Dubrovnika do Rijeke s još nekim bendovima… nedavno su snimili demo album tako da će ovo biti prezentacija istog.

The Sky Went Red ~ http://www.myspace.com/theskywentred – Jedan novi bend na sceni, nakon probijanja leda koncertom u Gimentu i male treme koja ih je mučila, vjerujemo da će njihov screamo doći do izražaja, a i do publike…

Datum: 21.11.2009/ Početak: 20h / Ulaz: samo 15 knČek dis aut