3rd Reggae.hr birthday @ Klub Masters

webcam-hifi-reggae-1

U petak 7. prosinca u zagrebačkom Mastersu obilježiti će se još jedan Reggae hr rođendan, ali ovaj put u organizaciji Digitron Soundsystema. Za ovu priliku Digitronci će još jednom ugostiti prvoklasnog francuskog selektora i producenta, Webcam Hi-fi.

Uz Webcam Hi-fi i Digitron soundsystem, nastupa još jedan francuski dubstep dj Glass-X.

Cijena ulaza: 25 kn prije ponoći/ 35 nakon – uz ulaznicu rođendanski darak – Reggae hr džepni kalendar

Webcam HI FI
Čovjek koji već dulje vrijeme izdaje na svom labelu (Webcam hi-fi), uvijek u suradnji s raznim vokalima. Surađivao je s ljudima poput: Earl Sixteen (JA), Tony tuff (JA), Carlton Livingston (JA), Ranking joe (JA), Anthony John (JA), Nya Azania (UK), Sista Widey (UK), Kenny Knots (UK), Tena stelin (UK), Madu (UK / Vibronics Crew), Jah Marnya (UK), Humble I (UK), Kiko (Fr / No More Babylon), Naïma (Fr / Dubians).

www.webcamhi-fi.com
www.facebook.com/tubedubsoundrecords?ref=ts&fref=ts

Glass X
Francuski dj Glass X nalazi se na zajedničkoj turneji, a u njegovim setovima dominira dubstep koji je začinjen dozom d’n’b i electra…

http://soundcloud.com/glassx

Digitron Soundsystem
Osnovan 2007. godine u Zagrebu, od strane Jahstice Sound ekipe (Robi / Igor) i Vrkija (Radikal Dub Kolektiv). Ideja koja ih je vodila je da napokon netko u Hrvatskoj (a i šire) napravi pravi sound system namijenjen dub/reggae glazbi. Osim ideje dobrog sounda, jedna od ideja Digitrona je i promicanje pozitivnih ideja te informiranja ljudi da postoji i drugačiji pogled na svijet i te drugačiji način života od onog “zadanog” televizijom i babylonskim načinom konzumersko- bezidejnog “umiranja”. Digitron Sound djelovao je u Mastersu s dub večerima, te su pokretači International Dub Meetinga u Zagrebu i ugostili su Dandelion Sound System, Weeding Dub, Humble I, Webcam HI-FI, Jah Free, BR Stylers, Coptic Sound, OBF Sound System i Roots Collective.

http://digitronsoundsystem.net
www.talawa.fr/vrx+digitron+sound
www.myspace.com/digitronsoundsystem 

Reggae hr
Prošlo je već tri godine otkako se formirao Reggae.hr, portal koji aktivno radi na promociji hrvatske reggae scene i njenih srodnih stilova, te pomaže mladim umjetnicima u njihovoj afirmaciji putem održavanja audio- vizulanih i multimedijalnih manifestacija. Kao i lani, ovogodišnji Reggae hr rođendan smješten je u zagrebački topli dom reggae glazbe, Masters. Ovog puta u suradnji s prijateljima portala Digitron Soundsystemom dovode francuske goste na obilježavanje njihovog rada.

www.reggae.hr
www.facebook.com/reggae.hr.fanpage
https://twitter.com/ReggaeHR

Ček dis aut