BEEN OBSCENE u Zagrebu

been_obscene_press_band1_semibig

Pažnja , pažnja!

Jesenski napad na vaša slušna osjetila samo što nije počeo…

Naime, nakon ljetne fjake, pauze, praznika i raznovrsnog praćakanja po moru došlo je vrijeme da vrijedna LOUD LIFE CONCERTS kuhinja krene sa radom! U suradnji sa odavno kultnim zagrebačkim klubom KSET, donosimo vam par odličnih koncertnih gostovanja.

Prva na red nam dolazi trupa pod imenom BEEN OBSCENE!
Austrijski četverac iz Salzburga koji svoje baratanje instrumentima karakteriziraju kao ”vremena inspirirana ’70-ima uz dodatak alternative, pomiješane s lagano psihodeličnim momentima i stoner rock zvukom”. Zvuči kao jako fini čobanac, reklo bi se u narodu.Ovom prilikom predstavljaju drugi album naziva Night O’ Mine, izdan za poznatu njemačku etiketu Electrohasch. S obzirom da za njega sami kažu da glazbeno prati shizofreniju noći, očito nas čeka zanimljiva večer. Za temeljitu pripremu i zagrijavanje za koncert poslušajte njihov album prvijenac The Magic Table Dance.

Da im pozornica nije strana, govori i činjenica o sviranju diljem Europe, nastup na prestižnom DUNAJAM fetsivalu 2010. te dijeljenja bine sa velikanima poput Motorpsycho, Fu Manchu, Brant Bjork, Colour Haze, Rotor, My Sleeping Karma. Karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a.

Zagrebe, tvoj je red da još jednom pokažeš  zašto si meka dobrog zvuka i ludog rock n’ roll provoda .

Vidimo se na podiju!

DATUM RADNJE : 29.9.2011.
MJESTO RADNJE : KSET
KARTA : 35kn
VRATA : od 20h

Ček dis aut