DAVID MORALES predstavlja NOVI ALBUM @ Shamballa club

Oglas

DM_flyerA5_frontsingleBU subotu 29.10.2011. u zagrebačkom klubu Shamballa u sklopu programa “Fresh”, nakon fenomenalnog Fedde Le Grand-a I Gramophonedzie, koji nam slijedi u subotu 15.10., gostuje jedan od najpopularnijih i najuspješnijih glazbenih producenta i DJ-a na svijetu, dobitnik Grammya – DAVID MORALES. Uz njegovu produkciju i DJ rad, Morales je jedan od najplodonosnijih remixera svih vremena, pretvarajući mnoge pop hitove u house remixeve prikladnije za plesne podije. Ova zabava biti će posebna i po tome, što će David predstaviti svoja dva nova hit singla “You Just Don’t Love Me” i “Stay” te monoge nove pjesme s njegovog težko očekivanog novog autorskog albuma.

David Morales, rođen je u New Yorku, ali je Puerto Ricovskog podrijetla. Njegov rad, do danas donio je preko 500 suradnji s mnogim najpopularnijim glazbenicima, kao što su Mariah Carey, Britney Spears, Michael Jackson, Madonna, Janet Jackson, Eric Clapton, Pet Shop Boys, U2, Whitney Houston, Jamiroquai, Kelis i mnogi drugi. Morales je dobitnik Grammya 1998. godine, a iza njega stoji zbilja nevjerojatan broj nastupa na najvećim svjetskim glazbenim arenama i jedno je od najvećih house imena na svijetu i doslovno je živuća legenda.

Očekuje Vas još jedna luda i nezaboravna noć u Shamballi uz vrhunsku klupsku glazbu i atmosferu po kojoj je Shamballa postala prepoznatljiva. Uz fenomenalnog Davida Moralesa, za DJ pultom će nastupiti i sjajni Shamballini resident DJ-i Joe 2 Shine i Marc Bucca, a atmosferu će I ovaj put dodatno zagrijati sexy plesačice svojim vatrenim nastupom pod svjetlima Shamballinog vrhunskog light sustava.

Cijena ulaznice iznosi 70kn u pretprodaji i 100kn na dan koncerta. Ulaznice ćete moći kupiti na svim prodajnim mjestima eventima ili na www.eventim.hr te u samom klubu shamballa.

Shamballa – Absolute Clubbing

Ček dis aut