Dovodimo HIP HOP u grad rocka

plakat rijekaČuli smo da Rijeka ima jaku glazbenu scenu i da mnogo velikih hrvatskih glazbenika dolazi od tamo! Zato se veselimo nastupu u vašem gradu! Glazba ti daje toliko slobode da se izraziš, čini se da se Rijeka izražava pomoću glazbe, a to je odlično! U Rijeku dolazimo po prvi put u životu, jako smo uzbuđeni i priredit ćemo vam odličan i jedinstven nastup! Nećemo vas razočarati!” – poručuje bend riječkoj publici!

Arrested Development će u sklopu regionalne turneje posjetiti i Rijeku! Koncert će se održati u Stereo Dvorani, 9. lipnja s početkom u 21h! Osim Rijeke, od hrvatskih gradova nastupaju i u Zagrebu, a na regionalnoj turneji posjetit će i Ljubljanu, Sarajevo i Beograd. U Hrvatsku dolaze iz Praga, a nakon ovih pet koncerata odlaze u Kanadu.

Prije i poslije zagrebačkog koncerta DJ set imat će Phat Phillie, jedan od ključnih ljudi na hrvatskoj hip-hop sceni, a ovih dana ćemo saznati i tko zagrijava atmosferu za riječki koncert. Na ovoj turneji nažalost neće biti Baba Oje, spiritualni vođa grupe, jer je nedavno doživio moždani udar, ali se, po izjavama benda, oporavlja.

Ček dis aut