Finale Plan B Music Creation

Veliki finalni koncert natjecanja bendova ” Plan B music creation”, glazbenog natječaja na kojem se traga za zvijezdom. Od mnogo prijava je žiri u kojem su bili i Massimo Savić i Tomas Krkač uz pomoć publike i uspješno odradili svoj posao i izabarali šest finalista.

Veliko finale će se održati u četvrak 26. travnja u pozmnatom zagebačkom rokerskom okupljalištu, klubu Boogaloo gdje će finalisti odmijeriti svoje snage na velikoj pozornici.

Bendovi koji će nastupiti su slijedeći; Rolin Humes, Fault, Pištolj na gumene metke, Strugi feat Rapaholik,  Slaven Šimić, Them Moose Rush i kao specijalni gosti poznati zagrebački bend Telefon Blues Band.

Pobjednik PlanB Music Creationa će osvojiti pobjednički koncert sa Massimom u Zagrebu i snimanje u studiju po želji u vrijednosti od 10.000 kn.

Svakako preporučujemo da „bacite uho“ na prijavljene izvođače i glasate za njih u facebook aplikaciji PlanB Music Creation, jer svaki vaš glas također vama nudi mogućnost da osvojite ulaznicu za koncert u klubu Boogaloo.

Prije i nakon koncerta će vas sa stranim i domačim rock hitovima zabavljati dj Sasha The Cult tako da će se zabava nastaviti i nakon proglašenja pobjednika.

Koncert će započeti u 20 sati a ulaznica će koštati simboličnih 10 kn i uključuje gratis 1 konzumaciju i glasački listić kojim ćete i vi sudjelovati u odabiru pobjednika PlanB Music Creationa.

Ček dis aut