Glazbeni Klub Črnomerec Vas poziva na veliko otvorenje

335868_212226112201161_100002413201286_455923_402806018_oGlazbeni Klub Črnomerec Vas poziva na veliko otvorenje u novom i renoviranom izdanju u subotu 11.2. kada za vas pripremaju bogat program – live svirka rock bendova, slušaonica istog sadržaja do ranojutarnjih sati, pikado i simbolične nagrade s početkom u 20 sati i besplatnim upadom.

U svojem dosadašnjem, relativno kratkom radu Glazbeni Klub Črnomerec je stekao mnoštvo simpatija te se prvenstveno ustalio kao okupljalište alternativaca. Sada u renoviranom i još boljem izdanju otvaraju vrata kluba 11.2. u subotu, koji će vjerujemo biti prepoznat od mnoštvo mlađih i starijih posjetitelja kao novo, zanimljivo i alternativno odredište u zapadnom dijelu grada.

Osim glazbenog sadržaja koji ćemo prvenstveno najavljivati, u GKČ na svakom njihovom događaju prisutan je pikado, te posebni pikado događaji nedjeljom, razni multimedijalni i sportski događaji, dok će glazbeni događaji biti održavani u vidu svirki, slušaonica, video projekcija, karaoka i ostalog. Za samo otvorenje u Glazbenom Klubu Črnomerec pripremaju nam:

– Tri rock benda i pop rock duet:

Iluzija – Rock

Na sceni više od 5 godina, dolaze nam iz Ivanić Grada. Iza sebe imaju mnoštvo odsviranih koncerata diljem cijele Hrvatske  od kojih je nemali broj sa izvođačima poput: Psihomodo Popa, Crvene Jabuke, Crnog Perja, Vatre, Adastre i drugih.

Imaju 3 studijske pjesme autorskog sadržaja te spot za jednu od pjesama te je u tijeku i snimanje prvog autorskog albuma  i drugoga spota. Mogu se pohvaliti velikom suradnjom s Dragomirom Herendićem (ex. Severina, Jura Stublić, Zabranjeno Pušenje…)
http://gkcrnomerec.org/index.php/izvodaci/92-iluzijaa

Alba Cornix – Hard Rock

Bend iz Siska formiran 17.12.2008. godine. Sviraju na mnogim mjestima kao što su Zagreb, Sarajevo, Bjelovar, Ivanić-grad, Krnica( Pula), Petrinja, Kutina, Glina i Sisak i svugdje ih publika dobro prihvaća. Najveću medijsku pažnju imaju na festivalu Ratu Bendova. Repertoar čine obrade stranih izvođača, ali i dobar dio svirke vlastitih skladbi.
http://gkcrnomerec.org/index.php/izvodaci/88-alba-cornix

Penny twist – The Beatles Cover

Bend osnovan ljetos 2011.-e. Ovi dečki naime, sviraju obrade megapopularnih i znanih nam The Beatlesa i kako kažu: “Cilj nam je prije svega zabaviti publiku i sebe”.
http://gkcrnomerec.org/index.php/izvodaci/90-penny-twist

Duo Twix – Pop-rock duet

Sinišu i Ivanu, mladi zaljubljeni par spojila je ljubav prema glazbi. U vezi su 5 godina te toliko traje i njihovo zajedničko glazbeno djelovanje. Prvi javni nastup imaju prošle godine na showu “Supertalent”, te najavljuju: “Publika će moći uživati u akustičnim izvedbama poznatih domaćih i stranih pjesama”.
http://gkcrnomerec.org/index.php/izvodaci/89-duo-twix

– DJ: Nakon svirke do ranojutarnjih sati u prepoznatljivom domaćem i stranom rock repertoaru.

+ Renovirani, uređeni i prošireni prostor. Te dodatna prostorija sa sjedećim mjestima namijenjena ležernijima ili jednostavno opuštanju.

FREE UPAD
START: 20 sati, subota 11.2.

Za sve ostale informacije: http://www.gkcrnomerec.org

Ček dis aut