HUGH LAURIE – U slučaju kiše, promjena lokacije održavanja koncerta

hughZagreb će u utorak, 15. srpnja ugostiti Hugha Laurieja i njegov prateći The Copper Bottom Band, a sudeći prema prodaji karata, grupna terapija s Dr. Houseom održat će se na ispunjenoj Šalati.

Naime, pet dana prije koncerta, karte za VIP sektor gotovo su rasprodane, dok je za parter ostao također još manji broj karata, a odlično se prodaju i one za tribinu.

Na dan koncerta na ulazu će biti moguće kupiti najvjerojatnije samo ulaznice za tribinu, pa organizatori koncerta Dallas Records i Mars koncerti apeliraju na sve koji planiraju na koncert, a još uvijek nisu kupili svoju kartu, da to učine što prije kako ne bi ostali bez svog mjesta na Šalati.

Budući da će se na Šalati koncert održati na otvorenom, sve oči su uperene u oblačno nebo iznad Zagreba, no prema trenutnim prognozama koje imamo danas, izvjesno kako će ovo, tipično englesko vrijeme, ipak u utorak zamijeniti sunce sa primjerenijom ljetnom temperaturom, te da će se koncert odvijati kako je i planirano.

Ukoliko u utorak ipak bude padala kiša, koncert će biti premješten u zatvoren prostor i to u malu dvoranu Doma sportova, a konačnu odluku o premještanju koncerta, organizatori će donijeti u ponedjeljak.

Laurie je trenutno u Bugarskoj, a nedavno se obratio i hrvatskim fanovima.

“Jako sam uzbuđen zbog dolaska u Hrvatsku! Svi kažu da je zaista prekrasno i da su ljudi divni. Ne znam ni približno dovoljno o Hrvatskoj i jedva čekam naučiti! Vidimo se u Zagrebu!”

Ulaznice je moguće kupiti po cijeni:

TRIBINA 250 kn
PARTER 290 kn
PREMIUM PARTER 450 kn

Ček dis aut