Hype!Mix Summer Play predstavlja: Max Kali (IT) i I’n’Inch (IT)

hype-mixU subotu 10.08., Long Beach Bar u Novom Vinodolskom ugostit će dva talijanska DJ-a. Max Kali i I’n’Inch rasplesati će nas u reggae/jungle stilu. Pripremili su nam jedan opaki set gdje će nas back2back provesti kroz oldschool & newschool jungle.

Dan prije plešemo uz Jan Becelea (Trip to Zion, DUBstepKlub).

kaliMax Kali je raggajungle/raggadnb DJ iz Trsta, Italije. Od 2010. godine nastupao je sa velikim izvođačima kao što su General Levy, Benny Page, Serial Killaz, Aries,The Qemists, Flux Pavillon, Drum Sound & Bassline Smith, Jacko, Kitcha & Haste, Jazz Steppa, Smooth, Filip Motovunski. Također nastupa i na JUNGLE FLASH i BASS CAMP festivalu.

https://soundcloud.com/max-kali

I_n_InchI’n’Inch je započeo kao svirač saxofona 2002. godine. Do 2008. godine je svirao u reggae i ska bendovima. Nakon tog iskustva otkrio ljubav prema vinilu. Iako se u početku posvetio isključivo dub muzici, 2009. godine se upoznao sa elektronskom muzikom, te se danas njegova selekcija sastoji od old school jungle, drum and bass i dubstep muzike, ali se uvijek naravno vraća i svojim reggae korijenima. 2006. je svirao kao saxofonist na Rototom Sunsplash festivalu zajedno sa Makako Jump Ska bendom i 2011. je svirao kao warm up na Bleep_drum and bass night čiji je host bio Dev Pandya aka Paradox.

https://soundcloud.com/ininch-dj

Istoga ‘SummerPlay VOL.3’ vikenda, u petak, 9.08. zagrebački DJ Jan Becele nam sprema veselicu u dub/reggae/jungle stilu, idealno za vruću ljetnu noć.

beceleJan Becele (Trip to Zion, DUBstepKlub)

Jan Becele prisutan je na zagrebačkoj glazbenoj sceni više od deset godina, i to ne samo u ulozi DJ-a, već i VJ-a, kao i organizator brojnih glazbenih događanja. Godine 2005. jedan je od osnivača inicijative Trip to Zion u sklopu koje neumorno djeluje zadnjih osam godina. Kao DJ i VJ često nastupa na brojnim klupskim događanjima te festivalima kao što su Seasplash, Outlook, INmusic… Jan Becele pokriva glazbene smjerove od reggaea i duba, preko junglea do dubstepa i drum’n’bassa.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9KrBU_Ih3UA

Support: Johnny Walker & Becks.

MEDIJSKI PRATE:
VEČERNJI LIST – MIXER.HR – SOUNDSET TRSAT – RADIO OTOK KRK – NOVI LIST – RADIO 808 – REGGAE.HR – FESTIVAL.HR

POWERED BY:
NOVI FORTIS & POLAK MEDIA

Ček dis aut