Hype!Mix Summer Play presents: Leeks & Agregat

hm-press

Otvorenje HYPE!MIX-a je za nama. Nikk Noris i Dice probili su led, a party već ovog vikenda ide dalje.

Drugi vikend partijanja u Long Beach Baru u Novom Vinodolskom, 2. i 3.08., dolaze nam dragi i dobri dečki iz Zagreba. DJ Leeks i Agregat spremaju posebne mixeve za tu priliku, malo hip-hopa, malo drum’n’bass-a i svašta nešto što vam nećemo otkriti da ne kvarimo iznenađenje.

LEEKS (Dirty Beatz, Zg) Dolazi iz punk-rock korijena, a nakon techno/house faze prelazi na drum’n’bass i bass muziku početkom 2007. godine. Iste godine je izabran za cfsn Nu-comers night kao DJ, formira dnb bend Overbears i počinje stvarati beatove. 2008. godine pridružuje se Dirty Beatz crew-u koji postoje na dnb sceni od samog početka. Organizirao je veliki broj događanja sa mnogim izvođačima koji predstavljaju scenu: June Miller, Mindscape, Jade, Billain, Shimon, Jenna G, Furney, Tayla, Brooks Brothers, Benny Page, Danny Wheeler,… Osim organizacije i rada kao DJ, također istražuje minimal, deep, neuro zvukove u samostalnim projektima, te ima razne suradnje posebno sa Theron Tourettom i Kodinom.

Agregat (Trip tp Zion, Subjekt)

Agregat je jedan od osnivača Kolektiv magazina i klupski DJ stalno prisutan na okupljanjima skejtera i snowboardera. Svoju glazbenu podlogu duguje raznim podvrstama glazbenih pravaca, od starih šlagera do drum’n’bassa i dubstepa, što rezultira kreativnim i plesnim čudomixom koji vam mami osmijeh na lica i daje energiju.

Cijeli vikend ćemo se hladiti uz Aperol i Becks.

Ček dis aut