Jean Michel Jarre u Hrvatskoj!

jarre

Jean Michel Jarre u Hrvatsku dolazi u sklopu svoje svjetske turneje "World Tour 2011". U zagrebačkoj Areni nastupiti će 11. listopada, a očekuje nas nezaboravan audio vizualni doživljaj te savršeno spajanje nevjerojatnih scenskih efekata integrirajući najnoviju tehnologiju zvuka i svjetla.

Jean Michel Jarre francuski je kompozitor, izvođač te priznati tekstopisac. Začetnik je elektronske glazbe te je uvelike je pridonio toj najvećoj rastućoj glazbenoj evoluciji 20 stoljeća . Do sada je prodao više od 80 milijuna ploča, a prvi uspjeh ostvario je 1976.g. albumom "Oxygène" koji je prodan u 12 milijuna primjeraka. 1979.g. imao je nastup u Parizu na " Place de la Concorde "pred zavidnih milion ljudi. Tijekom svoje karijere Jean Michel Jarre je održavao velike koncertne spektakle, koristeći velike građevine poput piramida, Eiffelovog tornja ili čak cijele gradove kao pozornice.

Danas, Jean Michel Jarre je sinonim za mistično. Svojim albumima " Oxygene", "Equinoxe" te "Magnetic Fields" postao je vizionar koji je utjecao na mnoge umjetnike od Air, Daft Punka, Mobya pa sve do The Chemical Brothersa i mnogih drugih. Njegovi koncerti također su dio Jarre mita. Oni koji su imali priliku posvjedočiti njegovim nastupima koji su ujedno i obilježili njegovu karijeru od Kine do Houstona, od Londona do Egipta zauvijek će se sjećati ovih izvanrednih događaja.

Sir Arthur C. Clarke, futurist te kultni autor znanstvene fantastike, veliki fan Jean Michel Jarra, izjavio je :

»Slušao sam sve albume od Jean Michel Jarre opsesivno, znajući svaku notu napamet. Njegova glazba pratila me je kada sam stvarao « 2010 : Odyssey Two » .Njegovi koncerti su uvijek proslava čuđenja… »

PRODAJA ULAZNICA: Početak redovne prodaje ulaznica za jedan od najnevjerojatnijih glazbenih doživljaja počinje u petak, 17.06.2011.g. u 9 sati na svim prodajnim mjestima Eventima, a u prodaji je samo 8000 ulaznica.

Ulaznice su podijeljene u sljedeće kategorije:

VIP PARTER: 350 kn
PARTER SREDINA: 300 kn
PARTER: 250 kn
TRIBINE: 280 Kn
LOŽA: 600 kn

Ček dis aut