Kòdul u petak, Toastersi i PASO u subotu na 7. Skaville Festivalu

Oglas

Bliiži nam se sedmo izdanje Skaville Festivala, jedinog festivala u regiji orijentiranog prema ska ritmovima.

Skaville i dalje nudi besplatno kampiranje uz festivalsku ulaznicu, ove godine predstavlja novi Skaville Selektor Bar, očekuje nas 0/24 morska zabava i muzika, cijene hrane i pića biti će najniže dosada i odudarati će od većine skupih festivala, izlazak na more je u sklopu kampa, zagarantirano je kupanje i vrhunski izvođači uz prekrasan pogled na grad Šibenik.

Predstavljamo nove cijene ulaznica kao i raspored izvođača koji će od 24. do 28. srpnja u kampu Martinska kraj Šibenika uveseljavati publiku svojim nastupima.

Ovogodišnju postavu izvođača na Skavilleu čine: Kòdul, The Toasters, Pannonia Allstars Ska Orchestra, The Bankrobbers, Killo Killo Banda, Yellow Spots, Hannibal seLecter, Baga Sound, JD Littlehead & Desmond Schleker, Nite Club Boss, DzonSkaVolta i Bass Matters.

RASPORED:
Po danima, ističemo otvaranje nove festivalske pozornice i  kampa u srijedu,  Skaville Selektor Bar otvoriti će  DzonSkaVolta kao resident festivala, u četvrtak pristižu na glavnu pozornicu Baga Sound i Hannibal seLecter dok tradicionalno bendovi nastupaju u petak i subotu prema sljedećem rasporedu:

PETAK 26.07. 
The Bankrobbers
Killo Killo Banda
Kòdul

SUBOTA 27.07.
Yellow Spots
The Toasters
Pannonia Allstars Ska Orchestra

Kompletan raspored možete vidjeti na web stranicama festivala:
http://www.skaville.org/festival/program/

Ček dis aut