MEMENTO MORI i dalje žestoko

Oglas

plakat MM small_finalKao sto se zima još uvijek ne da, tako se ne da ni MEMENTO MORI. Dana 02.04. u klub Željezničar dovode vam par genijalnih bendova, koje ste oduvijek htjeli poslušati uživo, a do sad vam se za to nije pružila prilika!

Naime, te večeri samo za vas prašit će:

DEVASTATION
www.myspace.com/devastationcro

SCAFFOLD
www.myspace.com/
scaffoldbelgrade

ASHES OF ETERNITY
www.myspace.com/
ashesofeternity

INSOLITVS
www.myspace.com/insolitvs

Uz žestoku muziku kao i inače na Memento Moriju, ovaj put imat ćete priliku uživati i u bendovima iz raznih krajeva (ne, nisu svi iz Zagreba) Hrvatske i jednome gostujućem bendu iz Beograda. Poslastica za one koji ne znaju, Devastation je već legendarni thrash-death bend, za koji je ideja nastala još davne 1985. godine, a u prvotnoj postavi oformljeni su još 1986. Na svirkama su razvaljivali dok je većina nas još slagala legiće doma, i premda ih sad čine i novi mladi članovi, zaista zaslužuju vašu pozornost i razbacane kose!

Raspored večeri je ovakav:

20.00 slušaona
22.00 Ashes of Eternity
22.50 Insolitvs
23.40 Devastation
00.40 Scaffold
01.30 slušaona do fajrunta

Uz početak u 20h te upad od 20 novaca do 21h i 25 novaca nakon toga, očekuju vas i niske cijene cuge te malo manje hladnoće, što će vam omogućiti da uz bjesomučno čikanje u privatnom dvorištu kluba zlo utrčite odslušati svaki bend i upamtiti detalje za pričanje unucima!

Vaše glazbene želje i razvaljotka poslije zadnjeg benda zajamčeni su, a uz vas će i ovog puta biti dj Anaell i dj Inanna!

Ček dis aut