Mika Male u Tvornici kulture

mika-male

U pauzi pripremanja novog albuma, Mika Male se nakratko iskradaju iz studija da 16.02. u Tvornici kulture podijele s Vama neke od pjesama koje će se naći na idućem albumu.

U već provjerenoj peteročlanoj postavi predstavit će i svoje starije pjesme, svoje uspone i padove, bez dodatnih uljepšavanja. Glazbom koju krasi spoj rock i klasičnih instrumenata isporučit će svoju poeziju u valovima žestine i nježnosti. Nedostaje li Vam glazba koja će vas zagrijati u ove snježne zimske dane, ne propustite provesti večer uz Mika Male. To im je specijalnost.

Sastav Mika Male već dulje vrijeme ima reputaciju jedinstvenog benda koji njeguje tradiciju Scotta Walkera, Nicka Cavea, Tindersticksa te Nicka Drakea, a od ostalih se hrvatskih bendova razlikuju po tome što su nesposobni napraviti atmosferu punu drmeša, rasplesanosti i razularenosti.

Naprotiv, njihov je forte u tome što nakon svake odsvirane pjesme možemo osjetiti zadržavanje daha kod publike, koja nakon što proguta začudne i neobične kombinacije stihova i melodija traži još. Drugim riječima, Mika Male su sporogoreći barut visoke kvalitete.

Ulaz: 35kn

Ček dis aut