Miss Soulfly stiže u splitski Kameleon

Miss-SoulflyNakon Beograda, Zagreba, Banja Luke, Sarajeva i Osijeka Klubikon nastavlja svoju launch turneju u revijalnom tonu te se u subotu, 26. travnja 2014. zaustavlja u splitskom Kameleonu. Svježu dozu elektronskog zvuka za tu će priliku posjetiteljima priuštiti mlada uzdanica domaće scene – Marina Karamarko aka Miss Soulfly.

Prošlogodišnja pobjednica hrvatskog Burn Residency programa od avanture na Ibizi nije imala mnogo vremena za odmor. Osim što je na turneji po Americi stekla neprocjenjivo iskustvo nastupajući u etabliranim klubovima New Yorka, Orlanda i Miamija, vratila se prepuna elana i inspiracije koje trenutno u Budimpešti koristi za stvaranje novog materijala. Krajem travnja izlaze čak dva njena izdanja koja su već uspjela polučiti pozitivne reakcija – ono za srpski label Verbreiten Music te poznati američki label Draft Ltd.

Nadolazeće ljeto za mladu riječanku neće biti ništa manje uzbudljivo, jer već u svibnju leti za Ibizu gdje će svake nedjelje svirati kao rezident Viva Warriors večeri, jedne od najjačih večeri kluba Sankeys. U lipnju će uslijediti i gostovanje u londonskom Sankeysu, a u tijeku su i pregovori za rezidenciju na Malti.

Uz tech house pripravke Miss Soulfly tu su i Pille i MJ SUDDANI, splitski majstori koji će kvalitetno i pod okriljem programa E!Nights zaokružiti ovu groovy priču te odmor na plesnom podiju isključiti iz kombinacije.

Miss Soulfly Soundcloud:
https://soundcloud.com/miss_soulfly

FB Klubikon:
https://www.facebook.com/Klubikon?fref=ts

FB event Klubikon ft. Miss Soulfly:
https://www.facebook.com/events/715526088498848/

FB E!Nights:
https://www.facebook.com/pages/E-Nights-at-Kameleon-Club/663228313688935

Ček dis aut