MOONLEEJADA 2011 – MOONLEE RECORDS FESTIVAL

moon

Moonleejada se vraća u Ljubljanu! Za one koji još nisu upoznati s konceptom, ukratko – Moonleejada je festival na kojem sviraju bendovi s Moonlee Recordsa, dođe publika i bude odlično.

Dakle, Moonleejadu 2011. otvorit će dugo neviđeni zagrebački hardcore punxi Senata Fox, koji u 15 minuta odsviraju 15 stvari i još se malo našale između.

Zatim, vidjet ćemo energične instrumentalne post-rockere Storms, koji su u rujnu 2011. izdali album prvijenac za Moonlee Records. Podsjeća na Mogwai, kažu neki, a na vama da je da provjerite. Nastupit će i legendarni osječki melodičari Debeli Precjednik, koje je suvišno opisivati – znate ih, volite ih. Toliko o Hrvatima…

Uz gore spomenute bendove, nastupit će i najnovije pojačanje Mr. Moonleeja – beogradska post-punk senzacija Repetitor, koja si je svojim odličnim i energičnim nastupima zasluženo stvorila zavidan broj fanova. Na kraju, slovenske boje branit će Nikki Louder, koji s razlogom nose titulu prvaka slovenskog noise rocka.

Naravno, u pauzama među bendovima neće nastupiti grobna tišina koju ometa samo glasanje zrikavaca – za kvalitetnu cjelovečernju glazbenu podlogu pobrinut će se DJica Fumarola!

Sve u svemu, večer obećava – dođite.
Vrata: 20.30, koncert: 21.00
Upad: 8 € (do 21h) / 10 € (od 21h)

Ček dis aut