NENO BELAN – FIUMENS: Novi album ‘Oceani ljubavi’ u prodaji od ponedjeljka 16.01.

neno-belan

Neno Belan tijekom godina dokazao se kao jedan od najplodnijih i najslušanijih autora s ovih prostora.

Preko hitova u izvođenju Đavola, koji su svojevremeno bili jedinstveni na glazbenoj sceni , naslanjajući se direktno korijene rock’n’rolla miješajući ga s talijanskom kanconom, preko samostalne karijere, do  suradnje  sa svojim Fiumensima s kojima djeluje već punih 15 godina, Neno je uvijek pronalazio put do starih i novih fanova. Fina ravnoteža između pitkog i zanimljivog popa i rocka koji je zasigurno temelj Neninog autorskog rada iznjedrila je pjesme koje su s vremenom postale gotovo himne i obilježile su odrastanja nekoliko generacija. Posjetite li jedan koncert Nene Belana & Fiumensa, koji su posljednjih godina postali nezaobilazna događanja gdje god se održavaju, susrest ćete najraznolikiju ekipu, od srednjoškolaca koji u jednom dahu pjevaju ‘Rijeka snova’, zaljubljenih parova koji se njišu uz ‘Vino noći’, do Neninih vršnjaka koji ga vjerno prate još od prvog albuma ‘Ljubav i moda’.

Ostao je vjeran svom glazbenom izričaju ali i prilagodljiv publici te se pronašao u festivalu Večeri dalmatinske šansone Šibenik na kojemu nastupa već desetak godina. Pjesme izvedene na ovom festivalu redovito su nagrađivane nagradama žirija i publike, a iz njegovih 9 nastupa proizašli su hitovi koji su redovno bili nagrađivani kao najizvođenije pjesme u radijskom eteru.

Ovoga puta odlučio je na jednom mjestu sakupiti pjesme s kojima je nastupio na Šibenskoj šansoni i objaviti ih na jedinstvenom albumu ‘Oceani ljubavi’, nazvanom po pjesmi koja je na Festivalu izvedena prošle godine i kojom je osvojio 1. nagradu žirija.

Uz ovu skladbu na albumu će se naći i hitovi ‘Srce od leda’, ‘Divojka sa juga’, ‘Rijeka snova’, Porinom nagrađeni duet s Massimom ‘Zar više nema nas’, ‘Kad plima se diže’, ‘Galeb, i druge.

Album ‘Oceani ljubavi’ svojevrstan je presjek rada Nene Belana i Fiumensa u posljednjih 5 godina od hit albuma ‘Rijeka snova’ i u prodaji će s naći diljem Hrvatske od ponedjeljka 16. siječnja.

Uz album ‘Oceani ljubavi’ Neno Belan & Fiumensi ove godine slave 15 godina rada te najavljuju fantastičnu live feštu uoči Valentinova 11. veljače kada će u maloj dvorani Doma sportova održati koncert za zaljubljene. Sudeći prema interesu publike za kartama za koncert, bit će to još jedna sjajna fešta o kojoj će se pričati.

U ovoj, za Nenu Belana i Fiumens slavljeničkoj godini Dallas Records i bend odlučili su ponuditi fanovima i zaljubljenima specijalne promotivne prodajne pakete.

Tako će se u Dallas music shopovima paket koju će uključivati jednu kartu za koncert i album ‘Oceani ljubavi’ moći kupiti za 149,00 kn!

Karte za koncert u maloj dvorani doma Sportova u pojedinačnoj prodaji možete pronaći po cijeni od 100,00 kn do 10. veljače i 110,00 na dan koncerta na slijedećim prodajnim mjestima:

Dallas music shop

www.dallasmusicshop.com

Dancing bear

Rockmark

Dirty Old Shop

Aquarius CD shopovi

i u sistemu Eventima – www.eventim.hr

Ček dis aut