Odabrana 3 hrvatska benda koja će se boriti za nastup na Metaldays festivalu 2015

Metaldays-warm-up-party---2Metaldays warm up party održat će se u subotu 21.6. u zagrebačkom klubu Attack uz američke metal bendove Huntress i Battlecross. Prije nastupa američkih bendova Battlecross i Huntress održati će se band battle između fenomenalnih hrvatskih bendova Kryn, Frozen Forest i Flesh. Publika i žiri će birati najbolji bend koji će nastupiti na Metaldays festival 2015.

KRYN (modern metal – Rijeka)
https://www.facebook.com/krynband

Kreativnost, svježe ideje, savršen spoj žestokih rifova, atmosferičnih melodija te impresivnih vokalnih dionica je ono po čemu ćete zapamtiti baš ovaj bend. KRYN djeluje od 2008. godine i iza sebe ima istoimeni EP i album prvijenac “Scars Remind Me“ izdan za Njemačku diskografsku kuću Eternal Sound Records. Album je diljem svijeta prodan u više od 500 primjeraka a recenzije u svim eminentnim metal časopisima (Metal Hammer, Rock Hard, Legacy…) nižu samo odlične ocijene.

FROZEN FOREST (black metal – Zagreb)
https://www.facebook.com/FrozenForestBM

Zagrebačko tročlano zlo pod imenom Frozen Forest nastalo je krajem 2005. godine s ciljem sviranja black metala kao što je nekad bio zamišljen. Odmah nakon prvog koncerta bacaju se na snimanje dema “The Final Eclipse” nakon kojega odmah sviraju niz manjih i većih koncerata. 2009. objavljuju EP “Demonic Horns Rise” koji je bio najava prvog albuma. Nakon uspješnih koncerata u ovoj postavi snimaju album pod utjecajem legendi poput Mayhema, Bathoryja, Mercyful Fatea i sličnih.

FLESH (heavy metal – Zagreb)
https://www.facebook.com/fleshmetal

Uska koža, teški metal, krvavi riffovi, bestijalno zavijanje. Od 2004. godine, Flesh, zagrebački heavy trio, brani metalnu vjeru. Godine 2014. objavljuju istoimeni studijski album i nastavljaju sa svojom misijom trovanja pučanstva teškim metalima. Promociju albuma su održali početkom ožujka u kultnoj zagrebačkoj Močvari na programu Valhalla. Sada vas pozivaju na porciju otrova, i ne zaboravite, samo metal!

Na ovom Metaldays warm up partyu ćete moći uživati i u istinskom metal partyz koji vam donosi DJ Lawless koji za vas pušta najbolje od bendova koji nastupaju na ovogodišnjem izdanju Metaldays festivala: Megadeth, Volbeat, Sabaton, Opeth, Heaven Shall Burn, Children Of Bodom, Satyricon, My Dying Bride, Amorphis, Tiamat, Moonsorrow, Suffocation, Obituary, Kadavar, Possessed, Artillerym, Riot, Manilla Road, In Solitude…

Nakon koncerata će se održati nagradna igra u kojoj sudjeluju svi koji su kupili ulaznicu za ovaj metal događaj. Također, proglasiti ćemo pobjednika band battlea koji će nastupiti na Metaldays festival 2015.

U nagradnoj možete osvojiti:

> 2 Metaldays 2014 festivalske ulaznice
> 2 Metaldays 2014 jednodnevne ulaznice
> 2 Metaldays 2014 festivalske majice

Cijena ulaznice je 30kn u pretprodaji te 40 kn na ulazu u klub.

Pretprodaja:
Dirty Old Shop – Tratinska 18
Dallas Music Shop – Tkalčićeva 7
Kloto – Masarykova 14
Uz prvih 100 kupljenih ulaznica će se dijeliti konzerva “Monster Energy”, novog energetskog pića na našem tržištu. Monster podržava alternativnu glazbenu scenu i ekstremne sportive pa je tako i pokrovitelj Metaldays festivala.

Facebook event > https://www.facebook.com/events/698983010144748/

Ček dis aut