Potrpajte se u skoro puni bus United Bands vs Crowd

Ukoliko još niste smislili što biste ovaj vikend, ne ostaje vam se u Zagrebu i baš biste izašli negdje gdje do sada niste ni pomislili da biste se mogli naći, preporučamo vam da se ovu subotu utrpate u bus ujedinjenih junaka željnih mjenjanja uniformiranih obrazaca i date si oduška. Nek vam guza vidi puta i raspušite sve čakre headbangajući uz čak šest bendova.

Šest poduzetnih bendova – ekipa iz United Bands vs Crowd, kao što kažu u svom planu i projektu- ne posustaje, te iduću zastavicu postavljaju u Kutini.

http://www.endemiczine.com/media/images/2012/12/3c68f03fe90ce24a5317983d8aa7c343_50bf54285941b.jpgKoncert će se održati u kutinskom kultnom domu alternativne glazbe Baraka, gdje će ih podržati i lokalni ekiparci Gregzeye. Za one koji ne znaju, Baraka je od 1996. do sad bio dom mnogim poznatim bendovima alternativne scene kako iz Hrvatske, tako i iz cijeloga svijeta, te neki kažu da nosi kultni status na hrvatskoj underground sceni.

UBvC složno tvrde da je to ” savršeno mjesto za UBvC pošto je smisao postojanja ovog udruženja održavanje alternativne glazbe na životu isto kako to Baraka radi već 16 godina.”

Cijena ulaznice na vratima je 30 kuna, a kao i uvijek organizira se autobusni prijevoz s polaskom iz Zagreba za koji je ostalo još nešto malo mjesta pa iskoristite priliku. Polazak za Kutinu iz Zagreba s UBvC je u 15:00, a povratak je u 3:30. Za rezerviranje sjedala u autobusu potrebno se prijaviti na e-mail: united.bands.vs.crowd@gmail.com ili na Facebook profil. Cijena ovog paketa također podrazumijeva upad na koncert i sve skupa iznosi 70 kuna.

U to vas podsjećamo da je ovaj zanimljiv i najpoduzetniji projekt  hrvatske alternativne/metal scene – United Bands vs Crowd ponudio  poziciju za novi bend. Slobodno mjesto otvorilo se odlaskom UBvC članova Inside my Casket te narednih mjesec dana UbvC prihvaća prijave bendova željnih da sudjeluju u ovom hvalevrijednom  projektu. Jedini uvijet koji postavljaju jest taj da – bend mora biti iz Zagreba uz naglasak da svakako prednost imaju bendovi sličnog glazbenog izričaja.

Bendovi koji nastupaju ovu subotu su:

Decomposing entity
http://www.reverbnation.com/decomposingentity

Stribog
www.reverbnation.com/stribog

Polarity of Life
www.reverbnation.com/polarityoflife

Bravement
http://soundcloud.com/bravement

Godlike
www.reverbnation.com/godlikezg

Gregzeye
www.reverbnation.com/gregzeyeKT

Ček dis aut