RED HOT CHILI PEPPERS Zagreb, Hipodrom, 29.08.2012.

rhcp

Adria Entertainment je danas, na konferenciji za medije sazvanoj povodom koncerta Red Hot Chili Peppersa, objavila sve detalje vezane uz organizaciju koncerta i prodaju ulaznica.

clip_image002Direktor Adrie Entertainment , g. Ivanković je , u ‘predizbornom tonu’ pozdravio sve prisutne i predstavio koncert aludirajući na trenutne predizborne kampanje i naglasio: ” Adria Entertainment ima plan za 2012 te vas nećemo iznevjeriti, u što ste se u ovih 5 godina mandata i uvjerili.  Ne morate gospodo u Ljubljanu, Beč, Budimpeštu ili Beograd po Vašu dozu koncerata. Mi već 5 godina govorimo ne u EU!  Sva velika glazbena imena dolaze k nama, u Zagreb, Split, Zadar….Pa neki i više u nekim drugim zemljama EU.”

”Koncert Red Hot Chili Peppersa je samo 50% plana za slijedeću godinu, plana koji ima 100% više izgleda da se ostvari, nego sva obećanja kojih ste se naslušali proteklih tjedana.”- naglasio je Ivanković.

Ulaznice za  najveći rock spektakl 2012. su u prodaji od petka 2.12.2011. u 8 sati na svim prodajnim mjestima sustava Eventim,a podjeljene su u slijedeće kategorije:

Stajanje: 315 kn
HOT PIT: 405 kn
Sjedenje: 495 kn

U prodaji je 25 000 ulaznica. Damir Žigić, director Eventim Hrvatska, je naglasio da će internet prodaja krenuti u isto vrijeme kad I prodaja ulaznica na prodajni mjestima. Obzirom da se očekuje veliki pritisak I potražnja za ulaznicama, osobito zbog promotivnih akcija, preporuka je da se ulaznice nabave u što kraćem roku.

Ček dis aut