ROKAVELA FESTIVAL – Za sve ljubitelje i poklonike domaćega rapa i hip hop scene

rokavelaflyerZa sve ljubitelje i poklonike domaćega rapa i hip hop scene, Rokavela ekipa i klub Aquarius vam donose pravu poslasticu i primaju se zahtjevnog i teškog zadatka probuditi uspavanu domaću hip hop scenu svojim novim projektom.

Rokavela Festival održati će se u petak 24. veljače, u većem i novijem dijelu kluba Aquarius, popularnog naziva A2, gdje će sve fanove kroz cijelu noć (s početkom u 20h) zabavljati 30-tak najvećih i najjačih imena domaće hip hop scene – što izdanih, što demo izvođača.

Na bini će svoj rad i svoje već izbačene (isto kao i nadolazeće) projekte predstaviti pregršt mladih rapera i raperica, i skupa s Vama podići te probuditi uspavanu scenu i pokazati svima koji sumnjaju ili su ikada sumnjali da Zagreb, isto kao i cijela Hrvatska, ima puno mladih talenata koji će ovaj festival i party održati do samoga jutra.

Preko 30 mladih i već priznatih izvođača nastupiti će na festivalu i pobrinuti se za vrhunsku atmosferu i svojim zabavnim rimama, te još zabavnijim i zaraznijim ritmovima, dokazati da je hrvatski hip hop itekako živ, i u ovom slučaju na okupu i jači nego ikad.

Neka od imena rapera koji će nastupiti na festivalu su : Stoka, Renman, Priki, Khan, Muhamed, Jay Lee, Jantar,Bendicod, Ludin, Fil Tilen, Suicidal, Adam, Miss Killah, Teena Flow, 2IB, Dante, ABC, Liil Leah, i mnogi drugi mladi popularni raperi iz cijele Hrvatske.

www.aquarius.hr

Petak 24.02.2012.
Aquarius A2, Zagreb
20h / 30kn do ponoći, 40kn nakon

Ček dis aut