Šest godina Trip to Ziona

TTZ 6. godina flyerTRIP TO ZION SLAVI 6. ROĐENDAN!!
petak 11.03.2011. @ Akc Medika
Upad: 20 kn
prije ponoći / 30 kn nakon

party time: 22:00 – ..:..
FREE THE BASS b-day edition

reggae/ dub/ dubstep/ drum and bass/ jungle/ breakcore/ trance

Šest godina Trip to Ziona!!!
Povodom šeste obljetnice postojanja Trip to Zion kolektiv se odlučio organizirati zabavu s isključivo domaćim snagama. Sa startom u 22 sata pa sve do ranog jutra na dva floora će Vas, kako i priliči Trip to Zion partijima, rasplesati reggae/ dub/ dubstep/ drum and bass/ jungle/ breakcore/ trance ritmovi. Po prvi put će se na istom flooru naći cijeli crew – šest DJ-a i četiri VJ-a. Drugi floor će započeti puštanjem snimki s prijašnjih TtZ događanja u režiji Transmeet.TV-a, a točno od ponoći počinje predstavljanje mladih nada zagrebačke bass scene.

Dođite i vidite kako će se u petak 11. ožujka zatresti zidovi Autonomnog kulturnog centra Medika!

Klub

22:00 – ..:.. – the trip goes on / putovanje se nastavlja

TRIP to ZION DJs & VJs:

Danny bwoy
Jan Becele
Maya
In-grid
Noisea
DISgirl[z]
Hagazussa

Chakka’s room

22:00 – 00:00 – Trip to Zion on Transmeet.Tv
00:00 – 05:00 – new sounds in town / novi zvukovi u gradu

Riddim’n’Culture sound

Home Grown sound
Marie Bxt (Urban Jungle)
Jack the Tripper (Tripping Trolls)

O Trip to Zionu…

Kao što već znamo, Trip To Zion je inicijativa građana koja djeluje od ožujka 2005.g. s ciljem promoviranja DJ kulture, glazbenih skupina i sound systema iz Hrvatske čiji je glazbeni izričaj baziran na vrstama glazbe kao što su: dubstep, drum and bass, reggae, dub, jungle, breakbeat i trance. Trip to Zion okuplja grupu mladih entuzijasta koji se bave promocijom urbane kulture mladih.
Unazad nekoliko godina odlično surađuju sa srodnim Seasplash Festivalom, koji se održava u Puli već devetu godinu, te s Kingston Records & vinil shopom, koji se nalazi u Radićevoj 3 u Zagrebu. Početkom 2008. godine u zagrebačku Močvaru dovode full live bend iz Velike Britanije, Alpha & Omegu, jednog od najjačeg predstavnika dub/reggae scene u Europi. U suradnji s Reggae.hr portalom u ožujku 2009. godine osnivaju Udrugu za razvoj audio-vizualne umjetnosti ‘Reggae’, koja je orijentirana na promociju reggae glazbe i njenih srodnih stilova, te pomoć mladim umjetnicima u njihovoj afirmaciji putem organiziranja audio-vizualnih i multimedijalnih manifestacija. Također treba spomenuti Trip to Zion VJ tim koji nastupa po festivalima kao što su Seasplash i IN Music, te blisko surađuje s glazbenim skupinama ST!llness i Elemental.

Unazad dvije godine usredotočili su se na gostovanja stranih izvođača u Hrvatskoj, kao što su Ez3kiel (F), Left Alone (SAD), Afrikan Simba (UK), Mungo’s HI FI (UK), Interlope (F), OnDubGround (F), DJ Datax (D), Boj Lucky (SWE), Paul Fox & Jonah Dan (UK), Braintheft (D), Soom T (UK) te na goste s teritorija bivše Jugoslavije: Dubioza Kolektiv (BiH), Vuneny (BiH), ST!llness (Hr), Antenat (Hr), Radikal Dub Kolektiv (Hr), Zion Crew (Srb), Bamwise (Hr) i S.A.R.S. (Srb). U travnju 2010. u suradnji s Balkan’s HI FI i Reggae.hr portalom pokreću emisiju Zion Radio na Radiju Student (100,5 MHz), koja se bavi promocijom klupske scene u Zagrebu i Hrvatskoj.
www.myspace.com/triptozion

Ček dis aut