Skaville Winter Edition – treće zimsko izdanje festivala

Skaville Festival predstavlja još jedno izdanje u zimskim uvjetima, ponovo u Križevcima u Klubu kulture u subotu 03.03. (21h) gdje se sprema duga i vruća noć jer imamo promocija čak tri albuma i to redom:

la rivoltaREDSKA – talijanski ska/punk/core manijaci predstavljaju svoj najnoviji album La Rivolta izdan 2012. godine za najveće europske ska i punk labele poput Mad Butchera iz Njemačke. Tekstovi inspirirani današnjicom prožeti su socijalnim i političkim borbama sa strogim stavovima protiv fašizma, rasizma, seksizma i kapitalizma koji osim što isušuje talijansko društvo razara i cijeli Europu. Upravo zato Redska izlazi na veliku turneju u sklopu koje dolazi u Skaville Winter Edition predstavljajući svoj ljuti i plesni ska, punk, reggae, raggamuffin ritam novog albuma koji se kuhao četiri godine dok je bend svirao diljem Europe. Vrijedi zabilježiti i kako su Redska prvi bend koji je zasvirao na začetku Skaville festivala 2007. godine kada su jednostavno donijeli pravu revolucionarnu muzičku bombu u Klub kulture koja je izrasla u ljetni festival.

sankŠANK – nakon što su izdali album prije dvije godine Grad je naš – ovaj zagrebački punk rock/oi bend koji koketira i sa trubom pobrao je hvalospjeve hrvatske punk scene koje je potvrdio i fantastičnim svirkama i energijom na nastupima.

Da su izrasli u prave šankere pokazati će i promocija novog albuma Priče noćnih tramvaja, lakozapaljivog i himničnog djela na temelju kojeg su nedavno bili i predgrupa Dropkick Murhpysima a još ranije i CockSparreru.

skapadaS-KAPADA – ako je netko mislio da je u Slavoniji zamrla scena itekako se vara jer dolazi novi album Balkan C pun vesele energije i ritmova u režiji S-kapade koja garantira pravi provod i lijek protiv depresije.

I za kraj ostaje i selektor DzonSkaVolta set listom ska, reggae i rocksteady klasika koji će nastaviti ovaj koncert do daleko u noć.

pretprodaja: 40 kuna isključivo u Klubu kulture ili rezervacijom na email – tickets@skaville.org (broj karata je ograničen)

Ček dis aut