Splitski Justin’s Johnson na Good Vibrationsu

plakat 04.06. GVPrva srijeda u lipnju u Vintage Industrial Baru donosi nam na Good Vibrations splitsku ska punk rock sedmeročlanu mašinu Justin’s Johnson. Nakon izvrsne promocije albuma u ožujku stižu još jednom prije ljeta dobro prodrmati zagrebačku publiku.

Nešto drugačiji, no isto tako dobar doživljaj pružit će talentirani varaždinski rock/blues bend Jam Ritual, koji će predstaviti stvari s nadolazećeg novog albuma.

Domaće snage ove večeri predstavljat će alternativni acoustic rock bend Mnogi Drugi i rock četvorka Big Strip Gorila. Mnogi Drugi postoje već 10 godina, s kraćim i dužim stankama i u različitim postavama, te imaju već dobar broj zapaženih nastupa po zagrebačkim klubovima. Big Strip Gorila postoji od 2011. godine i iza sebe ima jedan EP i nastupe u mnogim klubovima i na festivalima od kojih svakako treba istaknuti šibenski Terraneo.

Nakon bendova tu je standardno nezamjenjivi DJ Kneža s najboljim rock hitovima kojima će i zatvoriti još jednu veselu Good Vibrations večer. Partner događaja je i Udruga studenata grada Splita. Upad je 30 kuna, a početak u srijedu, 04.06. u 20h.

JUSTIN’S JOHNSON
https://www.facebook.com/justins.johnson.music
http://www.justinsjohnson.com/
https://www.youtube.com/watch?v=xw5jiUpFAE8
JAM RITUAL
https://www.facebook.com/JamRitual
http://www.reverbnation.com/jamritual
https://www.youtube.com/watch?v=y_d3McnhFQ4
BIG STRIP GORILA
https://www.facebook.com/pages/Big-Strip-Gorila/126483197418972
https://www.youtube.com/watch?v=EG0ooXIwTMc
MNOGI DRUGI
https://www.facebook.com/pages/Mnogi-Drugi/8150468878
https://mnogidrugi.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=eOSVTsxadCQ

Ček dis aut