U prodaji ulaznice za Frenkijev zagrebački koncert

frenkie1

Frenkie i njegov odličan bend Montirani proces za tri tjedna nastupaju u novouređenoj zagrebačkoj Tvornici kulture! Bit će to svojevrsni rap – presedan u dosadašnjem programu Tvornice kulture ali ipak je riječ o logičnom slijedu događaja budući da Tvornica odnedavno ima novu vlasničku strukturu, da je prostor preuređen, a koncertni program pun iznenađenja.

Aktualni Frenkijev album „PROTUOTROV“ koji obiluje poznatim singlovima poput „Noćna smjena“, „Tebi ft Damir Imamović“, „Chuck Norris rap ft DJ Soul“ privukli su na desetke tisuća obožavatelja na YouTube kanale ali i na njegove dosadašnje koncerte u regiji. Svakim danom ljubitelji Frenkijevih beskompromisnih rima sve su brojniji što pokazuje brojka od gotovo 45 000 fanova na Facebooku. Uz nevjerojatno moćnu fanovsku bazu Frenkie i njegov uigrani prateći bend dat će sve od sebe da njegov prvi koncert u malom pogonu zagrebačke Tvornice kulture ostane zapamćen. Zato trk po ulaznice i dođite 24.9. u Tvornicu spremni na iskren i žestok reperski okršaj sa svima koji su to zaslužili!!!

Ulaznice su krenule u prodaju po pretprodajnoj cijeni od 40 kn, a dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima ili na www.eventim.hr. Kako je riječ o malom pogonu, požurite po svoju ulaznicu jer je broj mjesta ograničen. Za više informacija posjetite www.tvornicakulture.com

Ček dis aut