Veliki homage Hendrixu u zagrebačkom Boogaloou

U subotu 24. rujna će se u zagrebačkom klubu Boogaloo održati poseban program u čast Jimi Hendrixu,  po mnogima največem gitaristu svih vremena, u čast 41. godišnjici njegove smrti. Zanimljivo je da Hendrixova glazba i nakon četiri desetlječa zvući moderno i sviježe u što čete se moći uvjeriti i sami na koncertu posvečen tom velikanu koji će odsvirati  Vedran Božić i grupa Rock Masters koju čine Tomas Krkač  (poznat po svom „Ruby Tuseday“ eventu u Saloonu) na basu i S. Pintarič – Pišta na bubnjevima. Za one koji ne znaju, osim što godinama najbolje svira Hendrixove pjesme Vedran Božić je imao rijetku priliku svirati zajedno sa Hendrixom na pozornici kluba K52 u Frankfurtu 1969 godine. Na repertoaru ćebiti svi hitovi Hendrixa, te neka poseban poslastica za prave fanove.

Na ovom koncertu će kao specijalni gosti večeri nastupiti jedan od naših najboljih akustik gitarista Branko Bogunović-Pif, i grupa Retro Guru koja je sastavljena od slikara i kipara te ujedno i rock muzičara.

Posebnost večeri je i nagradna igra gdje će najsretnijem dobitniku Mega Muzika dodijeliti bijelu Stratocaster gitaru kakvu je svirao i sam Hendrix. Za sudjelovanje u naradnoj igri je potrebno kupiti ulaznicu i biti prisutan na izvlačenju nagradne igre koja će se održati u sklopu koncerta.

Nakon koncerta će se nastaviti Rock party na kojem će dj Sasha The Cult puštati stare i nove rock hitove.

Vrata dvorane se otvaraju u 21 sat a koncert će početi u 21:30. Cijena ulaza je 30 kn za koncert a nakon koncerta od ponoći će ulaz na Rock Party bity 20 kn.

Ček dis aut