Volonterski centar Zagreb poziva na VOLONTERIJADU

logo-boja-hrv1Poziv iz Volonterskog centra Zagreb prenosimo vam u ‘integralnom’ izdanju:

“Drage volonterke i volonteri, i svi vi koji se želite uključiti u volonterski svijet :), dođite na druženje i volontersko okupljanje kojim proslavljamo Europsku godinu volontiranja i puno lijepih volonterskih priča u 2011.

S time na umu priredili smo super-pozitivan, plesno-skakalački, šareno-veseli, živi, ali opušteni program!

NASTUPAJU:

lbpTHE LOONY BIN PROJECT
Fantastično uštiman šesteročlani bend koji zvuči k’o da se upravo vratio iz 1920ih s vokalom Tom Waitsa. Sviraju swing, blues, tex-mex, bosanova… Uz ove dečke svi bi se najedanput okušali u charlstonu kakav su vidjeli u starim filmovima. http://www.youtube.com/watch?v=eSX0n0ZeQxg&feature=player_embedded

MANGORA
Super-happy, funk, fusion, rock bend uz kojeg se jednostavno mora plesat dok vam se po glavi vrte afro zurke, platformke, perjani pink šlafroci i likovi iz Shaft filmova. Atmosferu će dodatno dizat i Vesela DJ Mrkica sa svima poznatim plesnjak stvarima, a i pokloni i zahvale će se djeliti najradišnijim volonterima u ovoj godini.

Mjesto partija je Klub Soba, Magazinska 7 u subotu 03.12.2011 (koju smo odabrali zbog toplog i intimnog ambijenta i opuštenog i nasmijanog osoblja).

Program počinje u 20h tako da se do 01h dobro podružimo i isplešemo.

Cijena ulaznice prava sitnica: 15kn
Dress code: dancing shoes

Dodjite, povedite prijatelje i kreirajte sa nama SUPER-VESELU VOLONTERIJADU”

Ček dis aut