Von Hertzen Brothers kao podrška Pain Of Salvation

Oglas

von-hertzen

Predstavljamo vam trenutno stranim glazbenim kritičarima jedan od omiljenih novih bendova – Von Hertzen Brothers, koji su najavili svoj prvi dolazak u Hrvatsku u sklopu dugoočekivanog nastupa jednog od temeljnih progressive metal bendova druge generacije: Pain of Salvation, u zagrebačkom klubu Boogaloo 17.listopada!

Unatoč tome što je ova finska progressive skupina relativno nova hrvatskim medijima, njihov nastup u Zagrebu zapravo je jedan od niza koncerata kojima bend slavi svoju desetu godišnjicu postojanja, a upravo su Pain Of Salvation osobno izabrali i inzistirali na tome da im Von Hertzen Brothers na ovoj turneji budu podrška

Band koji je oformilo troje Von Hertzen braće – Kie, Mikke i Jonne još 2001. velika je stvar u vlastitoj domovini, no na inozemnoj sceni počeo je dizati medijsku prašinu svojim nastupom na ovogodišnjem britanskom High Voltage Festivalu i objavom da će upravo oni pratiti Pain of Salvation na njihovoj turneji, koja se poklopila s izlaskom njihovog četvrtog studijskog albuma Stars Aligned početkom ove godine.

Poslušajte njihov posljednji singl “Always Been Right” i bit će vam kristalno jasno koji val pozitivne energije će se obrušiti na Boogaloo 17.listopada.

Pohrlite do Eventima po svoje ulaznice za ovaj glazbeni događaj i provjerite mogućnosti da osvojite besplatne ulaznice i druženje s bendovima!

“It’s obvious how much time and care has been out into this album and it deserves nothing less in return. And as for High Voltage, they blew away the Prog Stage! Spock’s Beard and Jethro Tull didn’t even come close!” ProgArchives

Ček dis aut