Osvajači Texasa, zagrebački Country Strike slave petu godišnjicu postojanja

Country-strike2

Povodom pete godišnjice postojanja band Country Strike koji je kao jedini predstavnik Hrvatske i regije nominiran za Texas Sounds International Country Music Awards Festival i osvojio prvu nagradu te nedavno potpisao nakladnički ugovora sa Nota Bene records počastit će nas live svirkom u subotu, 30. travnja 2016. u zagrebačkom Metropolisu.

Uz energične country rock ritmove pripremite se za ples i odličnu live svirku, a i pokoje iznenađenje. Odličnoj svirci svjedoče i recenzije na hrvatskim i slovenskim glazbenim web portalima, ali i publika koja uvijek pozitivno reagira na energiju koju bend prenosi. U rezimeu benda do sada su uz osvojene nagrade i nastup sa američkom country zvijezdom Dale Watsonom u Zagrebu, nastupi u mnogim klubovima u Hrvatskoj i Sloveniji te na brojnim moto susretima i festivalima gdje su često nastupili kao “headliner”.

country strikeDa Country Strike itekako zna što radi pokazali su singlom “Mama Didn`t Raise No Fool“, gdje su čvrstim hard rock ritmom udarili po country žanru dajući pjesmi eksploziju, baš onako čvrsto kao što su u nekim svojim izvedbama napravili dečki iz Metallice. Stoga nije ni čudo da se već nakon premijere pjesma kao zaraza počela shareati preko društvenih mreža.

Country Strike je na Božić objavio video sa, zasad neslužbenom verzijom novog singla koji je svojevrsna zahvala svima koji su im pomogli tokom godine – “That’s what friends are for“.

Uzori Country Strike-a su moderni američki country kao i bezvremenski rock izvođači među kojima su Johnny Cash, Grath Brooks, Travis Tritt, Brad Paisley, Lynyrd Skynyrd, Rolling Stones, Bad Company i mnogi drugi.

Kao predgrupa nastupiti će Baby Back Ribs – bend također južnjačkog štiha, sastavljen od prijatelja i kolega s kojima je Country Strike često dijelio pozornice, ali i par svojih članova. Poslušajte ih na youtubeu i spremite se za slušanje na repeat.

Ulaz je 20kn na ulazu kluba na datum koncerta i sva zarada od karata ide u fond za snimanje prvog službenog izdanja Country Strikea.

country strike 5 rođendan