Perfect Circle Crew – Break dance uz DDrum u Sax!-u

ddrum-carmine-appice

Na sutrašnjoj (22.04.) prezentaciji DDruma, Amedie i Aquariana u zagrebačkom klubu Sax! , gosti Sonitusa, zastupnika ovih brendova za Hrvatsku, biti će i mladi plesači break dancea – Perfect Circle Crew.

perfect-circlePerfect Circle Crew projekt je u okviru Udruge mladih Savršen krug B.G. kojoj je cilj podržavanje mladih i kreativnih ljudi, poticanje njihovog napredovanja i odgoja, te povlačenje mladih sa ulica na kulturno- sportske aktivnosti i edukacije urbanih sadržaja. Na taj način žele doprinjeti smanjenju nasilja i kriminala među mladima. Rad se zasniva na internacionalnom razvoju slobode življenja kao i komunikaciji društva (druženja mladih i najmlađih).

Crew će svoje umijeće pokazati uz zvuke DDruma koje će ‘proizvoditi’ vrhunski prezenteri Mario Klarić i Alen Frljak.

Program prezentacije započinje već u 19:30 kada će svi zainteresirani moći pogledati i isprobati izložene komplete DDruma, Amedia činele i Aquarian opne. Obzirom na popriličan broj upita i sugestija Sonitus je za ovu prezentaciju pripremio DDrum D2, DDrum Reflex i DDrum Dios Maple, a moći će se isprobati i Amedia činele iz Classic serije, Antique serija kao i Tigris , Euphrates i Thrace. Live program kreće od 21 sat nastupima Maria Klarića, Alena Frljaka i Perfect Circle Crewa.

imageZa veliko finale zadužen je provjereni majstor na bubnjevima Dražen Šolc. Ritam sekciju podebljat će debelim žicama još jedan majstor  Dubravko Vorih. Na gitari će im se priključiti Bruno Micetić čiji je bend Keops upravo objavio album prvijenac i Jurica Leikauff na klavijaturama. Tko će im se priključiti na pozornici Sax!-a još je tajna. Session? Nije isključeno…

Ulaz je slobodan.