Počela promotivna prodaja ulaznica za SuperUho Festival i Žedno Uho

superuho2015-

U posljednjih desetak dana najavljeni su Mark Lanegan kao drugo ime koje će u kolovozu nastupiti na SuperUho Festivalu u Primoštenu, Explosions In The Sky (22.10.) i Swans (26.10.) koji će nastupiti na 17. Žedno Uho festivalu u galeriji Lauba, te Damien Jurado (7.7.) na terasi Močvare koji će nastupiti u sklopu zagrijavanja za SuperUho Festival.

Jučer je dočekana i promotivna prodaja ulaznica za SuperUho Festival po cijeni od 190 kn, a oni najbrži festivalsku ulaznicu koja uključuje i trodnevno kamiranje u gustoj borovoj šumi neposredno uz predivno primoštensko more mogu kupiti za samo 250 kn.

Od 18.4. pa do 18.6. cijena festivalskih ulaznica bit će 220 kn, a ulaznica za kamp moći će se kupiti po još uvijek povoljnih 120 kn. Nakon tog datuma festivalske ulaznice će koštati 250 kn a ulaznica za kamp 150 kn. Na dan početka SuperUha festivalske će ulaznice koštati 290kn, dok se cijena ulaznica za kamp neće mijenjati.

Ulaznice se mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:
Azimut (Obala palih omladinaca 2), Šibenik
Dirty Old Shop (Tratinska 18), Zagreb
Rockmark (Berislavićeva 13), Zagreb

Danas, 8.travnja, počinje promotivna prodaja ulaznica za koncerte Damiena Jurada, Explosions In The Sky i Swans. Cijena ulaznice za Damiena Jurada u promotivnom razdoblju je 55 kn do 18.4., nakon toga cijena raste na 65 kn, dok će na dan koncerta na blagajni Močvare koštati 80kn. Cijena ulaznice za Explosions In The Sky je 150 kn, na dan koncerta 180 kn, dok je cijena ulaznica za nastup Swansa 120 kn, na dan koncerta 150kn.

Posebna pogodnost za kupce Explosions In The Sky/Swans ulaznica traje do 17.4. gdje svi dobivaju jednu gratis ulaznicu za bilo koji od koncerata kojima se Žedno Uho od 28.4 do 30.4. zagrijava za prvo jesensko, a ukupno 17. izdanje festivala. Radi se o koncertima Gaika (28.4. AKC Attack), Diskodelija (29.4. Močvara) i The Thing (30.4. Močvara). Oni koji već imaju ulaznicu za neki od navedenih koncerata svoju EITS/Swans ulaznicu platit će umanjenu za iznos ulaznice koju posjeduju, s tim da je pri kupovini potrebno predočiti dotičnu ulaznicu.

Ulaznice za Žednouhe koncerte se mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:
Dirty Old Shop (Tratinska 18), Zagreb
Rockmark (Berislavićeva 13), Zagreb

Ulaznice za sve koncerte su također dostupne preko web shopova Rockmarka i Dirty Old Shopa.