Poslušajte posljednji dio trilogije Green Daya

S obzirom da j frontman Billie Joe Armstrong završio na rehabilitaciji, Green Day su bili prisiljeni otkazati ostatak ovogodišnje turneje, a kako bi se iskupili fanovima odlučili su ranije objaviti zadnji dio ovogodišnje trilogije, album ¡Tré!.

Kad je najavljeno da će bend u ovoj godini objaviti ne jedan, ne dva, već TRI albuma, većina je vjerojatno bila skeptična koliko zapravo tako nešto može iznjedriti išta kvalitetno. Svi smo svijesni da su zlatni dani Green Daya možda iza nas no prije tri godine iznenadili su i fanove i javnost albumom 21st Century Breakdown. S obzirom da se nekako stvorila klima niskih očekivanja, dobar dio fanova bio je ugodno iznenađen objavljenim prvim djelom trilogije ¡Uno! , no oduševljenje je polako krenulo nizbrdo s drugim djelom ¡Dos!.

Da li su se zaista imali čime iskupiti ranijom objavom posljednjeg djela trilogije, ili ponovo nadići očekivanja, možete otkriti sami. Poslušajte cijeli album ¡Tré! u linku ovdje. Ovdje smo nasumično izdvojili baladu u stilu stiskavaca pedesetih – “Brutal Love”.