Potvrđeni su datumi za INmusic festival #12

inmusic_festival_photo_julien_duval

Organizatori INmusic festivala pripremaju razne novosti i najave za dvanaesto festivalsko izdanje, a već sada potvrđeni su datumi održavanja najvećeg open-air događaju Hrvatskoj. Dvanaesto izdanje INmusic festivala održat će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine na već dobro poznatoj lokaciji – zelenom i prekrasnom arhipelagu jezera Jarun u Zagrebu.

inmusic-2017-news-800x600Ulaznice za INmusic festival #12 dostupne su putem službenog festivalskog webshopa. Cijena festivalske ulaznice za ranoranioce iznosi samo 250 kuna (+ troškovi transakcije), mogu se kupiti isključivo putem službenog INmusicovog webshopa, a u prodaji su do 01. rujna 2016. godine ili do isteka zaliha. Svima koji ne žele propustiti svoj najdraži festival – i to po najpovoljnijoj cijeni, preporuča se da svoju festivalsku ulaznicu osiguraju što prije, spreme ju na sigurno te prate festivalske najave koje će nesumnjivo razveseliti mnoge.

Prve potvrde i najave izvođača očekuju se uskoro, a prilikom kreiranja lineupa za 2017. godinu, kao što smo već najavili, uzimaju se u obzir i želje publike. Lista želja nalazi se na službenoj stranici festivala gdje posjetitelji mogu upisati čak pet najdražih izvođača koje bi voljeli vidjeti i čuti na INmusicu. Tko će nastupiti na INmusicu i posjetiti Zagreb ovisi o mnogim faktorima, a nastavno na tradiciju održavanja konstantno dobrog i kvalitetnog programa organizatori obećavaju kako će se i za dvanaesto izdanje INmusica potruditi osigurati sjajan festivalski program.

INmusicova replika Teslinog tornja ponosno stoji na Jarunu te je paralelno svojevrsni podsjetnik na prethodna sjajna festivalska izdanja, ali i svakodnevni poziv za nadolazeći INmusic #12. INmusicov toranj ponovo će zasvijetlitiu čast velikim glazbenicima i ljudima koji čine svijet boljim i ljepšim. Nakon ovogodišnjeg najposjećenijeg i najspektakularnijeg izdanja, INmusic festival veseli se novim izdanjima, novim izvođačima i još mnogobrojnijoj publici.