Revija Ivane Popović i Leta 3 nije za maloljetnike ni za one sa slabijim srcem!

popovic

Rad zagrebačke akademske kiparice i modne čarobnice Ivane Popović kao i umjetnika iz benda Let 3, teško je valorizirati kroz prizmu konvencionalnih modnih i glazbenih vrijednosti. Radi se o umjetničkom modno-glazbenom konceptu čija je uspješnost već potvrđena dosadašnjim suradnjama.

clip_image001Tako će u subotu 26.11. u Hypo centru ova svestrana umjetnica i i kultni riječki bend Let 3 svojim performanceom zatvoriti ovogodišnji 17. Dreft Fashion Week! Ne sumnjamo da će se izreka ”šećer dolazi na kraju” ovoga puta zaista i potvrditi.

I to kakav šećer!

Revija Ivane Popović i Leta 3 na ovosezonskom Dreft Fashion Week-u nije za maloljetnike ni one sa slabijim srcem! Ivana i Letovci će prezentirati „zlatne pelene“, a o čemu se točno radi ostaje tajna do posljednjeg trenutka! „Poručila bih modnim kritičarima da je revija uvjetovana mojim potresom mozga! A umjesto manekenki reviju će nositi glumice s Akademije dramskih umjetnosti koje zbog pristupa umjetnosti i seksualnosti članova skupine Let 3 moraju biti punoljetne“, naglasila je Ivana čije revije uvijek izazivaju ogromnu pozornost.

Nikako ne propustiti!