REZERVE imaju novi singl

Sve popularniji rock bend Rezerve je objavio singl ‘Ne voli ne voli’. Novi singl sjajan je primjer romantičnog (ne i patetičnog) retro rocka, cijeli bend potpisuje autorstvo pjesme, a za pjesmu je snimljen i odličan spot.

Romantična vampirska priča u čijoj glavnoj ulozi se nalazi manekenka svjetskog glasa Kristina Šalinović, a čiju režiju potpisuje Milan Latković, okosnica je spota koji će premijerno biti prikazan u ponedjeljak (14.3.) na CMC televiziji. Poznatoj manekenki Kristini Šalinović čije ime se trenutno nalazi na ljestvici top 50 najtraženijih svjetskih manekenki, a koja je nekoliko puta krasila naslovnice Voguea, ovo je prva uloga u spotu. ‘Radimo romantičnu rock’n’roll glazbu za zločeste dečke i curice – tu su ljubav i osjećaji ali na divlji, zločesti način. ‘Ne voli, ne voli’ alat je kojim netko može reći milijardu lijepih riječi onome do koga mu je stalo, a da opet ne bude ljigavo’, objasnio je Mateo Perković u ime benda.

Rezerve djeluju već dvije godine i na prošlogodišnjem izdanju banjalučkog Jelen Festa su osvojili drugu nagradu, dok su se na Karlovačko Rock Off-u našli visoko pozicionirani između 15 najboljih bendova. Iza sebe imaju i samostalno objavljeni EP ‘Evo Rezerve!’.

Više o bendu potražite na: https://www.facebook.com/evorezerve i na rezerve.bandcamp.com

Comments

comments