Rocket from the Crypt najavili povratak

Punkom inspiriran rock band iz San Diega, Rocket from the Crypt nakon gotovo osam godina izbivanja službeno je najavio povratnički mini-tour od pet koncerata u nekim od većih europskih središta.

Također, teaser-fotkom koja se nalazi ispod teksta, za 2013. najavljen je i novi studijski album koji će izaći pod okriljem izdavačke kuće Swami Records, čiji vlasnik je sam frontman banda John „Speedo“ Reis, a album će, kako je najavljeno, biti produciran od strane bivšeg bubnjara Nirvane i sadašnjeg frontmana velikih Foo Fightersa, Dave Grohla.  Reis se nadavno ponovo ujedinio i sa Hot Snakes na live svirkama pa nam ni ova vijest ne dolazi kao iznenađenje no svakako je dobrodošla.

Više informacija o najavljenoj europskoj turneju, datume i vrlo zanimljiv intervju kojim band potvrđuje povratak možete pogledati na službenoj stranici benda.

U linku gore možete pogledati video za jednu od pjesama s njihovog hvaljenog albuma “Scream, Dracula, Scream” (1995.), prvog albuma objavljenog za izdavačku kuću Interscope.