‘Kamen, duša, žica’ iz Blues Rezervata

Blues Rezervata je bend iz Kruševca (Srbija) formiran u svibnju 2003. godine. Članovi benda su Dušan Milutinović(gitara), Nemanja Vidojević(bubnjevi) i Vladica Radojević(tekstovi,gitara,vokal). Bend je dobio ime po naslovu romana američkog indijanca Sherman Alexiea. Prvi nastup pod tim imenom su imali na “Hajneken” festivalu u Zenici 10. srpnja 2003. godine.

Od samog početka izvode autorske kompozicije prepoznatljive po tome što je osnov garažni rock i gitarski blues bez bas gitare. Pjesme su socijalne i ljubavne tematike.Izolacija i tjeskoba koja nastaje u susretu pojedinca i svijeta koji ga okruzuje i u nesuglasju sa njegovim očekivanjima.

Krajem 2005. i početkom 2006. u SWEEPUNK studiju snimaju svoj drugi studijski materijal “Naftne platforme” i izdaju ga za “Ajme meni records”. Nakon više koncerata i medijskih nastupa lokalnog karaktera ponovo ulaze u studio PTICA Kruševac i početkom 2013 zavrsavaju snimanje novog albuma ‘Kamen, dusa, žica’ koji izdaju za Slušaj najglasnije iz Zagreba. Produkciju potpisuju snimatelj Zoran Vasić i sam bend. Autor fotografija za omot albuma je Mladen Nikolić.

U suradnji sa BLUEPilot zvanična promocija je 21.04.2013. godine u beogradskom BLUE MOON music pub sa početkom u 21 sat.

Ček dis aut